Mert megtolta a Donchiant és menni kellene neki lefelé?
Figyelni!
Be kell tennem egy longos változatot is, mert, ha 13.351 fölé megy, akkor longossá válik a kép.
Figyelni kell, mert akkor a berajzolt iv. és 2. lefelé hullámoknál el kell dobni a shortokat és longot nyitni.
-----------------------------------------------------------
161.8%-os fibo lenne 13.024
Aaz M30, H1 és H1 Bollingerek közül kilépett a DAX. Ennek alapján vissza kellene mennie a Bollinger középig, kb. 12230 körülre?
Pedig Ichimokun egy kis rést is találtam a kumoban, amin könnyel átcsúszhatnánk.
Most vagy itt maradunk 13 óráig és DOJI gyertyával zárunk, ami fordítós gyertya lehet, vagy 13 órára még valahogy csinálnak egy új csúccsal egy felső tüskét.
Igen 13.340, de még tartom őket.
13.349.86 meg alatta nyitottam.
Most még továbbra sem tiszta az órás gyertya kialakítása , viszont feljebb már nem nagyon mehet, mert akkor longba fordulhat és az nagy erő, mert nagyon fogunk felfelé menni, remélem, hogy csak majd.
Most nagyon lent van az EUWAX. Szerintem nem fiogják engedni még innen sem a shortot.
13340 felett, gondolom.
Az előbb én is nyitottam, aztán a stop kiverte 13346-nál.
Ha most az elképzelésemnek megfelelően elkezdene esni, akkor lehet, hogy a 13.085 környékére betett long ajánlatokat ki kell majd vennem, mert innen akár 13.000- 13.040 közé is leeshet.
De, várjuk ki, mit terveznek.
13.340 felett nyitottam shortot, de, ha megint felmenne, akkor ugyanott zárom.
Kellene óráson egy felső tüske, ha le akar menni.
Talán elég lesz az a kicsi, amit kialakított.
DAX 13.321-13.340 környékén kellene fordulnia. (Felette már longos lehetne)
13.321 a 61.8%-os fibo.
A fórum azoknak szól, akik a DAX kereskedése során figyelembe veszik a hullám mozgásokat,az Elliott ismereteit, a fibokat, gyertyákat TA-t stb.
Akik másban hisznek, azok más fórumot keressenek.