Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#537033 Grizzly Géza Előzmény: #537025

Sőt,az e-startól még harapófogóval sem lehet "kiszivárogtatni" semmit. Lehet hogy Csaba bemegy reggel az irodába és megkérdezi: mi van a mérleggel? A dolgozók meg a vállukat vonogatják,mert nem értik a kérdést vagy a személymérlegüket ajánlgatják (testzsírszázalék mérővel).

Ellenben hóágyú és sífelvonó katalógusok vannak dögivel :)

#537025 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #537019

Az E-star vezetőségéről még azért ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket... :-) A banánköztársasgokat meg aztán végképp ne becsüljük le, mert ott ugye két dolog is megterem legalább, ami nálunk nem ..a banán + a köztársaság

#537019 Grizzly Géza Előzmény: #537016

Most olvasom,hogy az NNI-től kiszivárgott radnai vallomása a fenyő-gyilkosságról... Ezt a kuplerájt,egy banánköztársaság vagy akár az e-star vezetősége Teréz anya ezekhez képest :))

#537016 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #537008

:-) Ő már csak tudja, magából indul ki ugye. TEK meg jöhet, (egyébként, a kopogtatással nem szoktak bajlódni... de hát istenem, nem volt nekik(sem) gyerek szobájuk, ahogy a kerálynak sem). Disznóól ajtón meg aztán tényleg nem kell kopogtatni ugye..

#537008 Grizzly Géza Előzmény: #537004

Én visszavennék a tempóból,a mi bölcs és fényességes tekintetű führerünk épp a napokban nyilatkozta ki,hogy ez a félázsiai horda csak az erő nyelvén ért...

nehogy kopogtassanak nálad a tek fogdmegjei... :D

törölve

#537004 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536991

Hála istennek engem nem érdekel hogy Te párbajképesnek tartasz-e, viszont az tény, hogy már a kutyám is többet tud nálad az E-kakiról (lássuk be, azért ez nem nagy teljesítmény ugye, tehát ettől még nem titulálnám csodakutyának ). Szóval nyugodtan írd le még ezerrel, ahogy két hete hogy az E-kakinak jóformán csak önkormányzati érdekeltsége van.(Minnél többször írod le, annál nagyobb hülyét csinálsz magadból. Nagyon gratulálok...

Egyébként ha vissza olvasnál, oszt fel is fognád amit olvasul ugye ,akkor de csak akkor láthatnád miket írtam Csabikáról. Biztos most azért fizet, hogy fikázzam.. Másik lehetőség, nekem se utalta a havi járandóságomat és most bosszút állok. Na ülj le fiam 1-es, menj magyarkodni, az jobban áll neked, oszt még ész sem kell hozzá...

törölve

#536991 Előzmény: #536980

Ne haragudj, de számomra egy olyan személy aki arra hivatkozva tart hiteltelennek, hogy nem olvasom el azt a mérleget, amelyet több mint két hónapja le kellett volna adnia a társaságnak, az számomra nem párbajképes.

Na további jó [x] fizetett hirdetéseket neked, vannak még vevők rá :)

törölve

#536980 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536976

No ezt elég lett volna egyszer elküldeni..Már az is sok (vagy sokk) ugye.

Amúgy teljesen igazuk van a fizetett bértopicolóknak! Véletlenül Te nem közüllük való vagy ?? Homály mindenesetre nem tisztul a fejedben azt látom.(oszt már nem is fog)

#536976 Előzmény: #536908

"Akkor míről hadoválsz?"

Csak ülök a parton, a körmöm reszelgetem, és hülyeségeket beszélek a fizetett bértopciolók szerint.

#536974 Előzmény: #536908

"Akkor míről hadoválsz?"

Csak ülök a parton, a körmöm reszelgetem, és hülyeségeket beszélek a fizetett bértopciolók szerint.

#536973 Dicsák Előzmény: #536970

"Ha ez a 10% a kinnlévőség és egyébként minden rendben van, akkor mi a francnak újabb hitel, hiszen a normál üzemmenetből lazán kifizethetőek azok az összegek, amelyekről itt szó esett?

És ebben az esetben miért is nincs mérleg és miért kerül szép lassan cégtemetőbe a cég, ami tele van kinnlévőséggel, amelyek - ezek szerint - sokszorosan meghaladják a követelt összegeket? Akkor abban annak kellene lennie, hogy a céggel minden rendben, a normál üzletmenet előremenően simán finanszíroz mindent és kész."

Hosszabb ez az egész történet, egyszer olvasd végig, ha van kedved elcseszni rá egy csomó időt.

#536970 Előzmény: #536898

Ha ez a 10% a kinnlévőség és egyébként minden rendben van, akkor mi a francnak újabb hitel, hiszen a normál üzemmenetből lazán kifizethetőek azok az összegek, amelyekről itt szó esett?

És ebben az esetben miért is nincs mérleg és miért kerül szép lassan cégtemetőbe a cég, ami tele van kinnlévőséggel, amelyek - ezek szerint - sokszorosan meghaladják a követelt összegeket? Akkor abban annak kellene lennie, hogy a céggel minden rendben, a normál üzletmenet előremenően simán finanszíroz mindent és kész.

ENNYI elég lett volna a félreértések tisztázásához. Most augusztus 1. van, két hónap késés a mérleggel, a kamuzás a hitellel önmagában megkérdőjelezi a feltételezést is.

#536968 Grizzly Géza Előzmény: #536966

Gondolom egy darabig eltart majd a tartozásukat bevasalni egy magyar cégnek,ha így állnak a saját lakóközösségükhöz...

#536966 exmnbs1 Előzmény: #536965

a másikból kiderül mindenki oldja meg a problémáját, szegények kapnak segítséget

#536965 Grizzly Géza Előzmény: #536961

Az a véleményem,hogy az Imolát el lehetne kapni egy "medvetánc" erejéig... Más nekem nem jött át a cikkből :)

Valószínű ezért van még részvényem is :)

#536963 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536953

:-) Te nem számolsz a tartalékban lévő T-800-101 típúsú cyborg hadsereggel. (arról nem is beszélve, hogy csak napok kérdése és bevetik a T-1000 típust is)