Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#536914 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536907

Szerintem ez nem olyan nagy probléma...(van itt ennél nagyobb probléma is ugye)

Fizetnek nekik addig is bérleti díjat ha jól tudom (itt pont az E-kakinak lelle sürgősebb a dolog, de csak akkor, ha a felvett hitelből való eszköz vásárlással jobban jár mintha a bérleti díjjat fizetné tovább).Bár mondjuk erre akartak hitelt felvenni, ami ugye sehol sincs...

#536909 Dicsák Előzmény: #536907

Rengeteg gond van itt, a lengyel banknál is megy a szívatás.

Kérdés, hogy jönni fog-e Teréz anya, és milyen formában! Mert mire ideér lehet átalakul gonosz rókává..

#536908 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536890

Nem tudom, hogy mennyire tűnik fel másoknak az (nekem nagyon), hogy "a hol a pénz" kérdés még nem hangzott el, holott nyilvánvaló, hogy az összes követelés és a cég vagyona a töredéke a kötvényeknek.

A hol a pénz az bezony felmerült, ettő függetlenül ez a "töredéke a kötvényeknek duma" szintén oltári baromság! Mérleget Te láttad már? Nem? Akkor míről hadoválsz?

#536907 exmnbs1 Előzmény: #536902

azért van ott némi gond

RESZ eszközeinek megvételére az idők végeztéig vár az EETEK?

#536905 exmnbs1 Előzmény: #536897

már jó pár hónapja kitolták 61 napra 30-ról a szállítók fizetési határidejét

#536902 Dicsák Előzmény: #536899

- Te írtad igen, és így van.

- A keresőben a tárolt verziót hoztam be, és nem volt teljesen egyértelmű, hogy Te írtad-e.

Egyébként ez válasz AT-nak arra a felvetésére, hogyha az önkorikkal szakít E-Star, akkor nem lesz tevékenysége.

Úgy látszik nem ismeri az E-Star tevékenységi körét..

#536898 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536878

Barátom, nem ártana fríssiteni a céggel kapcsolatos ismereteidet!!

Múltkor már írtam neked az E-kaki-nak messze nem csak önkormányzati bulija van(sőt)

Te ezt most tényleg nem fogod fel, vagy direkt csinálod? Magyarul, mondandód első fele totális baromság (már elnézést)...

Pánikoltatni meg teljesen felesleges MÁR (avval elkéstél ugye)

Tehát állításaidnak ismét csak semmi köze a valósághoz!

#536897 Dicsák Előzmény: #536894

Románoknál biztos van, azt tudjuk.

Kérdés, hogy Mo-n van-e (pl. az önkoris "buliból" adódóan)!

Lehet, hogy itt nincs.

#536895 Dicsák Előzmény: #536890

Ha jól látom ezt Ex írta Pf-en:

"a cég szemben az említettekkel tevékenységet folytat. több mint 35 önkormányzatnak szolgáltat, és az a tevékenységének 10-15%-a mindössze, 3 országban."

#536894 exmnbs1 Előzmény: #536890

az sem ok hogy feltételezed hogy nincs lejárt szállítói kötelezettség

ők az idők végeztéig várnak?

#536892 Dicsák Előzmény: #536878

"Tegyük fel, hogy befolynak az önkormányzati pénzek mondjuk 75%-os értéken, mert mondjuk megegyeznek és felbontják a szerződéseket közös megegyezéssel. Ebből mondjuk kifizetik a lejáró kötvényeket (hiszen az áfát már korábban befizették, az tiszta pénz). Ekkor pontosan nulla lesz a cég mérete, forgalma, jövőbeli pénztermelő képessége. És ez egy pozitív scenarió."

Egy nagy gond van ennek a gondolatmenetnek az utolsó két mondatával, hogy a magyar önkormányzatok az E-Star bevételének ~10%-át adják!

Ezt ellenőrizheted, több cikkben is írnak róla, stb.

#536890 Előzmény: #536886

Ott jön majd a szöveg, hogy "nem értettünk hozzá, mi invesztáltunk a cégbe, fejleszteni próbáltuk, de sajnos nem sikerült". Majd lehet előszedni a Baumag transzparenseket és csak a feliratot kell módosítani a következő tűntetés előtt.

Nem tudom, hogy mennyire tűnik fel másoknak az (nekem nagyon), hogy "a hol a pénz" kérdés még nem hangzott el, holott nyilvánvaló, hogy az összes követelés és a cég vagyona a töredéke a kötvényeknek.

#536888 Grizzly Géza Előzmény: #536884

Igazad lehet,ott valami 51,8% volt az ár,de korán volt még,kávét sem ittam,addig nem vagyok beszámítható(mondjuk ez az elmúlt egy évemre is igaz)

#536878 Előzmény: #536828

Tegyük fel, hogy befolynak az önkormányzati pénzek mondjuk 75%-os értéken, mert mondjuk megegyeznek és felbontják a szerződéseket közös megegyezéssel. Ebből mondjuk kifizetik a lejáró kötvényeket (hiszen az áfát már korábban befizették, az tiszta pénz). Ekkor pontosan nulla lesz a cég mérete, forgalma, jövőbeli pénztermelő képessége. És ez egy pozitív scenarió.

A cég értéke tehát nulla, jövőképe nincs.

Minek akarná ezt valaki akár átvenni, akár megmenteni?

Ennél sokkal gazdaságosabb mondjuk az a scenarió ha mondjuk egy pánikkal bedöntik az egészet (ez mondjuk a részvények ~10%-val is könnyedén lehetséges), majd ezek után "megmentőként" 30-as árfolyamon visszaveszik a döntő befolyást, majd ennek birtokában "vagyonmentés és válságkezelés" címszóval "kiszervezik" belőle a kétes követeléseket mondjuk 30%-on a saját faktorcéghez, amit mondjuk a faktorcég szépen lerendez az önkormányzatokkal 50%-on. Ezzel máris visszajött a teljes korábbi veszteség, sőt, akár profit is lehet belőle.

Annyi ilyet láttunk már, hogy csodálkozom, hogy nem ismertek rá. Ezek után majd lehet nyilatkozni, hogy az öngyilkosságokhoz senkinek semmi köze, nomeg, hogy "hát nem értettek hozzá", így alakult.