Gyűjthetik is, mi az hogy!! Olyan csillagok háborúja(vagy csillag hullás) lesz itt szeptemberben, hogy azt még el sem tudjátok képzelni (mondjuk én sem..)
Gyűjthetik is, mi az hogy!! Olyan csillagok háborúja(vagy csillag hullás) lesz itt szeptemberben, hogy azt még el sem tudjátok képzelni (mondjuk én sem..)
Talán azon, hogy hogy jöjjön ki jól ebből. Nehéz helyzet.
:))))) a kettő nem zárja ki egymást :)))
Na jó,de mi lenne velünk az oldal nélkül?
Csapkodjam az egeret a monitorhoz?
Most nézem 5 millára csökkent az eladó,reggel még 300M volt
Vagy beállt elé valaki,de valami ilyesmi áron volt 300M eladó
stockyra írtam
Mármint tőzsde nélkül?
Or Stocky nélkül...:)
Soós vajon min ügyködik?
Jut eszembe Equalor is nagyon csendben van mostanság
Tegnap is ott volt
Vevő is van rá,csak olcsóbban :)
Hercegnek akkor több pénze lenne, egyelőre az a felállás :)
Leírtál két kereskedési elméletet, de abba gondolj bele, hogy van valami olyasféle is, hogy befektető.
Azok meg az alapján "kereskednek", hogy feltételezik nem basszák át őket. Mutatnak nekik mérleget, megkapják időben az infókat, tájékoztatják őket a virtuális bevételekről, hogy azok csak virtuálisak, mert már 1 éve basznak fizetni, stb. stb.
Persze a befektetőknek is tudni kell lépni, ha azt látják, hogy pl. nincs mérleg, meg nem jönnek a beígért dolgok.
Viszont E-Starnál volt kemény hitegetés is, hivatalosan a cég részéről, meg elemzések, meg kutyafüle. Szóval beültetés az megvolt rendesen.
Még jó,hogy az emberek különbözőek,mert unalmas lenne a világ,ilyen topikok sem lennének,Kissherceg meg csődbe menne :)
Örülök, hogy nem csak én látom így. Te hiszel a vonalaidban, az alapján kereskedsz. Én hiszek a matekban, az alapján kereskedek. És ha bejön, jó, ha nem, nem okolunk senkit. Szerintem ez lenne a korrekt hozzáállás...
Hát igen, csak mindig van nagyobb farkú "hal".
Ha jól tudom E-Starban egy jó kis csapat volt összeszedve Formerplayerrel az élen, akiknek majd' 10%-nyi részvényük volt.
Vszínű ezek nagy része már gondolatban sem meri érinteni E-Start.
Meg fogja ezt menteni valaki, de valószínű úgy, hogy lehetőleg Ő járjon csak jól.
hiszti az van :)))
Én edeplayerre gondolnék,itt már csak Ő tehet csodát