Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#536828 Dicsák Előzmény: #536824

Megmentőnek talán akkor lenne jó, ha pl. 300-500Ft-ért be tudna gyűjteni egy giga pánikban minél több részvényt, meg SCS-t is kicsavarni.. esetleg a többi nagy tulajt.

De akkor meg már megéri kivezetni, mert lassan a 180 napos is konvergál az 500 Ft-hoz, illetve, ha a mérleg is olyan fényes, ahogy várják néhányan, a kiszorítás sem kerül sokba.

#536827 Ricsi Előzmény: #536810

Szedj össze egy csomó rv tulajt, mindenki vegyen fel hitelt a házára, autójára, nagymamára, és adjátok oda olyan feltételekkel az E-starnak. Erre mindenkinek lehetősége van, össze kell fogni, és megtenni.

Elvárni mástól, hogy toljon be pénzt, hogy én a pénzemnél legyek, kicsit "vicces" felfogás. Ez talán a magyarok legnagyobb baja. Döntöttem, vettem (vagy eladtam) valamit, kölcsönt vettem fel, csináltam ezt+azt, mert jónak gondoltam. Nem jött be, akkor jöjjön valaki (általában az állam, vagy bank), és húzzon ki a szarból.

Nem neked szól, ne értsd félre, csak erre a hsz-re illik a véleményem. Ugyanezt látom bux topicban is, miért verik le az rg-t, micsoda szemetek, 50 millával tönkreteszik az üzletemet, mert én hatit longolok. De az, hogy akkor összeszedek egy kis csapatot, és én rakom 50 millával oda az rg-t, ahová nekem jó, az már nem megy.

Ugyanilyet olvastam az Oti topicban, miért nem veszik? Ha azt látod, venni kéne, vegyed, nincs itthon akkora forgalom, hogy elképzelhetetlen összegeket kellene vételre fordítani.

Bocsi, ha hosszú voltam...

#536826 exmnbs1 Előzmény: #536824

jövő csütörtökre el kéne készülnie az éves jelentésnek

kgy is kéne, igencsak repül a 61 nap amire új FB tagot kéne választani

ki lesz az a bátor vállalkozó?

#536825 Grizzly Géza Előzmény: #536810

Lehet hogy már megvan a jelölt,akivel érdemes lenne megmenteni a céget,csak csaba nem akar kimaradni a jóból,ezért tovább folyik az terror... Majd ha egy tömött libát sem fog tudni venni a 24%-os pakkján,majd feladja a harcot :)

#536824 Arsene Lupin Előzmény: #536810

Az OTP-nek nem érdeke úgy menteni meg a céget, hogy az mindenkinek jó legyen. Amúgy itt ők is bukni fognak.

#536810 Dicsák Előzmény: #536791

Nekem az ad gyanúra okot, hogy az OTP 10% alá csökkentett. Miért?

Lehet szimplán annyi, hogy így még kapnak érte valamennyit, ha el tudják sózni valakinek, vagy beszórni (ez utóbbit kötve hiszem).

Lehet naív vagyok, de OTP-nek van vagy 260.000 db rv-e és feltételezhetően kötvénye is, miért nem ad hitelt az E-Starnak, mondjuk EETEK-re terhelve? Ha mégis beszarna a cég, akkor övé az EETEK, és pénzénél van. Ha meg nem szarik be a cég, akkor is pénzénél lehet.

??

#536791 Előzmény: #536703

Azért az némi gyanúra adhatott volna okot, hogy az óvoda felett geisha-shí képző felirat volt olvasható.

#536785 Dicsák Előzmény: #536783

Nem volt pánik? Akkor a több ütemben zajló 10k-ról való 3-4 napos limites zakók mik voltak?

Vagy pánikra úgy gondolsz, hogy alsó limiten áll 250.000 eladó napokig? Olyan még tényleg nem volt.

#536783 Arsene Lupin Előzmény: #536770

Nagy vidámság nem lesz. És még nem volt pánik sem.

Szerintem a háttérben már hordják szét a céget.

#536757 exmnbs1 Előzmény: #536751

Martin Palmer

Director at Jordans International Limited

Bristol, United Kingdom | Accounting

Current:

Director at Jordans International Limited

Education:

Clifton College

Summary:

Martin joined Jordans in 1984 and is a Director and Principal of Jordans International Limited. He is also a Director of Jordans Trust Company (J...

A Lili bárónőn voltunk s…

#536750 Kiss Zoltán

A Lili bárónőn voltunk színházban,de nekem esztarosnak inkább az"Ének (az) esőben" kellett

volna megnéznem!

#536747 macika Előzmény: #536745

a botcsinálta rímeken csak nevetek

mint nem értem?

na pá jó éjt

de nem veletek