"Gizikéről sem gondolta senki az oviban, hogy egy ordas k... lesz belőle. "
Meg kéne nézni a" lappangó pedofilia " tüneteit. Kezdeti stádiumban még kezelhető. Nagyobb mennyiségű E-Star részvény tulajdonlásával.
"Gizikéről sem gondolta senki az oviban, hogy egy ordas k... lesz belőle. "
Meg kéne nézni a" lappangó pedofilia " tüneteit. Kezdeti stádiumban még kezelhető. Nagyobb mennyiségű E-Star részvény tulajdonlásával.
A hitel-szarságot nem csak Te etted meg ugye....Egyébként ha Csabika tudta közölni a tisztelt befektetőkkel, hogy OTP így meg úgy, arra már nem futotta, hogy a BÉT tartozását rendezze? (tényleg minden forintot az élére állít ez a gyerek mostanában, persze eddig valahogy nem volt ilyen takarékos...)
A cégről a bennfentesek már kiállították a halotti bizonyítványt. A hagyaték szétlopása folyik már.
No para, minden jó lesz, lesz haszon télire:-) Egyébként 542 forintnál többet garantáltan nem fog esni, pánik ide vagy oda (az igaz persze, hogy akkor már a halvány reménysugár sem fog élni sajna..)
Az. De aki hülye haljon meg. Minden létező tőzsdei szabály felrúgása,stockholm szindrómával megfűszerezve,klónhadsereg hülyeségeinek készpénznek vétele, tárgyilagos,a tényekre alapozott figyelmeztetések semmibe vétele vezetett idáig,még a hitel-szarságot is megettem,sorolhatnám...
ha kiszállnak az alapok is, lassan érdemes lenne vásárolni
"AL mindjárt körbejárja a témát, ha ideér ))"
Nincs mit körbejárni. Továbbra is csődspirál lesz. És még nem is volt pánik.
Egyébként az E-kaki koktélt próbáltad már?? Az ám az igazi búfelejtő! Garantálom (mint Plagi bá a nyugdíjat), hogy nagyon ütős a cucc!! Szóval, egy rész RFV részvényhez nyomjál hozzá 5 rész E-star részvényt. Az új sorozatból mondjuk 15 résznyi kell minimum, mert az elég hígnak igérkezik . (akik teljes elbutulásra vágynak nyomhatnak hozzá egy kis Estmédiát is, oszt jó napot)
van egy kecsegtető hírem magának
az előző stoky talin (június) 1850 volt, most meg 550
a jó hír pedig az, hogy már nem fog 1300 forintot esni ))))
"Azért az E-Starra nem lehetett mondani, hogy szar, tolvaj papír."
Gizikéről sem gondolta senki az oviban, hogy egy ordas k... lesz belőle.
Szvsz a cég csődvédelmet fog kérni, talpra áll, és ismét E-csillagos lesz az ég :-)
:-)))) (Már elnézést, de ezen besz@rtam) De ha esetleg, netán, ne adj isten.. stb most MÉG vennél egy zsákkal ebből az E-kakiból lehetséges, hogy kacsa(liba)lábon forgó palotára is fussssa majd. (vagy albérletre sem...)
Mi várszínházba megyünk,mindenki jókedvű,azzal meg különösen feldobtak,hogy szép csillagos
lesz az ég!!! :(((
Attól még sajnos/hál Istennek még nagyon messze vagyok. Bár még tavaly olyan szintre ittam magam,ami jelentési szintnek is minősülhet,mert bejelentettem a családnak,hogy kertes házról ne álmodozzanak az elkövetkező 10 évben...
Nem fogadta kitörő lelkesedés,úgy is mondhatnám hogy a szűnni nem akaró taps és éljenzés elmaradt...
Azóta pedig a helyzet kissé rosszabb lett...
Nem egészen. Előtte 10,84%-uk volt(legutóbbi bejelentés)
10,84-9,98=0,86
Tehát, 0,86x2640e=22704 db -ot eladtak,ez még nem olyan érdekes,csak legközelebb 5%-nál kell jelenteniük... Az addig nagyon sok db papír... És akkor még ott van az angol is kb ugyanilyen kondíciókkal...
Nem valószínű,hogy a következő bejelentés az lesz,hogy az OTP ismét 10% felett az e-starban...
:D