vételi párját néztétek a béten a 300 millás kötvénynek? Muhaha
Még az lenne a vicces ha megkapná 0,05%-on :))
vételi párját néztétek a béten a 300 millás kötvénynek? Muhaha
Még az lenne a vicces ha megkapná 0,05%-on :))
én is hiszek abban hogy nem véletlen nem rukkolnak elő a mérleggel
9: Bét határidő
15: Flash Report
hónap vége: Q2
szeptember : Nav törlés
Én is hívő voltam :-) De mostmár csak egy hitetlen Liba lettem...
Azért az E-Starra nem lehetett mondani, hogy szar, tolvaj papír.. Annyi, hogy egy kicsit megbicsaklottak (nem kicsit).
Csődközelbe került, szép kis történet az egész, végigolvastam a topikokat, ki lett tárgyalva rendesen.
Viszont még mindig megmenthető! Kérdés, hogy tudják-e, akarják-e és milyen formában akarják! Ennyi a lényeg.
Én egy megoldási formára spekizek, mégpedig arra, hogy tőzsdén marad, és "valaki" betol lóvét.. :-)
Könnyen 5-6-szorozhat innen.
Gondolom ekkor azért Ti is ráspekiztek ;-)
Ne adj isten, felfüggesztenék a részvény kereskedését, akkor csupán emberbaráti szeretetből, nem lehetne-e esetleg a management-et is mellé függeszteni....
http://www.wikitech.hu/laptop/2010/09/30/raugrottak-az-uj-reszvenyre-mi-all-a-hatterben/
ezek a német bafin és ügyészségi vizsgálat után tüntek el hybridből
és ismét próbálkoznak InterInn néven
"hogy nem sül le a képük (("
A tőzsde nem a szégyenérzetről szól. Az első alkalommal fel kellett volna függeszteni a cégeket.
A "haladéktalanul" felszólítás pedig egy röhej. A "margin call" nem így szokott jönni.
onnantól a forgalmuk és az érfolyamuk igen hamar konvergált 0-hoz
itt függesszék fel illetve dobják ki amely nem tesz eleget tpt-nek
folytassák olyan tőzsdén, ahol ez megengedett
hybrid bepróbálkozott Németo-ban, egyből a Bafin ment az ügyészségre
gondolom már az érdekelt cégek több felszólítást is kaptak ez ügyben a BÉT-től
ennek ellenére szartak rá
hogy nem sül le a képük ((
Egyértelműen a BÉT vezetők bűne, hogy ezt a sok sz*r papírt beengedték a BÉT-re. Indirekt módon bűnrészesek. Olyan színezete van a dolognak, mint amikor a szórakozóhely forgalmának növelése céljából beengedik az kocsisorról a markecoló k*rvákat.
úgy ám
a t-s bennfentesek zsebében van az a pénz ami eltünt és hiányzik a bétről
Mohai úr sajnos mennyiségi problémát látott és beengedett egy csomó vackot
"érdekes" módon egyetlen mérleg sem jelent meg azóta sem
A T-kategóriás tolvajrészvényeket kellene kirugdalni a BÉT-ről. Persze kevesebb részvény esetén kevesebb léhűtő kellene.
Mi az, hogy "haladéktlanul"? Nyolc nap, utána felfüggesztés. Ez így puha p*cs fenyegetés csak.
Ez az egész magyar tőzsde egy csődspirál, meg van dögölve.
Csődspirál, végjáték. Innen már tiszta matematika.
Eplény viszont bővül, szépül.
Általában három hónapig szokott érvényes lenni.....
Féláron akarják dobni a saját kötvényeiket? Az szép,de szerintük ki fogja megvenni? Napi finanszírozásra adnák el féláron? Úgy hogy közben kussolnak mindenről? Miben reménykednek? Hatalmas taktikai húzás :(