35-40% pluszban vagyok, de a hónap végén lesz egy értékelés!
Nagyon mérsékelt kockázat mellett működik.
90% feletti a sikeresen lezárt kötések aránya
Ez nem egyéni, hanem kezelt számlás. Ez máshogy működik!
35-40% pluszban vagyok, de a hónap végén lesz egy értékelés!
Nagyon mérsékelt kockázat mellett működik.
90% feletti a sikeresen lezárt kötések aránya
Ez nem egyéni, hanem kezelt számlás. Ez máshogy működik!
Visszakereste már az árát?
Vagy ez is olyan mint manapság majdnem minden, hogy mire letelik a garancia addigra dobhatod is ki...
Minek tradelsz itthon mellette, ha ott gyarapszik rendesen. Meggyőződtél róla, hogy ez a tuti tedd fel a lakást rá, jövőre kettő lesz..
Túl egyszerű a képlet? :)
Elmondás alapján így tennék..
Ez azért összetettebb dolog. Egyéni robotoknál be lehet avatkozni, de szerintem nem érdemes, mert a stratégia azzal felborul.
Nekem kezelt számlás robotom van. Ott semmi dolgom, csak figyelem a számlám egyenlegét ahogy szépen gyarapszik.
Lehet, hogy a másodpercenkéntiben a legjobb :D nincs az a géppuskakezű elvetemült dtréder aki napi 500 pozíciót képes nyitni-zárni. Vagy ez másképp van?
Tegnapi BAC tépés-beadásos reakcióját, eredményét megnézném ennek a robotos cucnak :)
Hogyan kezelte a tűskéket, fel-le.
Meg most hogyan kezeli majd a csapkodást másodpercenként
Ezek a robotok hamar érzékelik a volát és még nagyobb volát csinálnak belőle összességében?
Így szivattyúzzák a pénzt? És hogy, rá kell kötni a netre meg el kell neki fizetni egy forex számlára és kész? És be lehet avatkozni, ha úgy látom,hogy még jobban tudom?
Izgalmas nap elé nézünk. Ha Amerikában bejelentik a Q3-at, vagy akár utalást is tesznek rá az dollárgyengülést hoz majd. Bármi is történik, ma heves devizapiaci elmozdulásra számítok ami tutira teszteli a robot megbízhatóságát és teljesítőképességét. Eddig a nagyobb volatilitásnál mindig jól teljesített. Hétfőn beszámolok az eredményekről.
Mai nappal bezárólag nettó 8,1%-os hozamnál járunk, de augusztus még nem telt el. Csütörtökön felteszek havi és eddigi eredményt is.
:D én most nyitottam meg és tényleg, véletlen adult pic lett kiválasztva ezért nyitott sexképeket is
téboly, de a grafikon nem erre izgul :)
Izé milyen grafikon... Ja megvan, a sok szexképtől alul észre sem vettem :))) Akkor ezért ágaskodig annyira felfelé :)))
A héten sem unatkoztunk és a robot is jól teljesített, bár a káoszt jobban szereti. Ugyebár a havi profit elvárás 3-5% között van. Van még 8 kereskedési napunk augusztusból, de már így is 7% bruttó profit a zsebben. Ha minden jól alakul, akkor meglesz a 8-9% bruttó (3,5-4% nettó) hozam a hónapban is.
A grafikonon a heti eredményt láthatjátok: http://www.imagebam.com/image/447158146086025
Sikeres hetet mindenkinek!
Úgy érzem szép napoknak nézünk újra elébe. Izgalom lesz az tuti!
Íme a heti eredmény: http://imageban.net/show/2011/08/07/92d5c51b570769bdba776076cfe80137/jpg
A visszaesés 3. és 75. kereskedésnél a profitsharing illetve a 10$ VPS. Kíváncsian várom a következő csapkodós hete.
A robot legyen veletek! ;)
Szia
Elolvasva a témát, szeretnék bővebb információkat kapni a rendszerrel kapcsolatban
Én dehogy! :D
Csak jót röhögtem ezen a van úgyis elfekvőben 2000$-om.
Azóta még hozzászámolhatsz 5$-t :-)
ne bízd el magad, meglátjuk státuszban van :))))
amúgy még nem likvid a pénzem