Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Forex robot

Re: Eredmény

#399167 kelvin Előzmény: #399162

Rendben de azért ne olyan nagyon sokat, csak ésszerűen, mert nem ezzel akarom tölteni az éjszakáimat! :D

Re: Eredmény

#399162 ikszf Előzmény: #399149

Rájöttem, hogy hiába mondok napokat, abból nem derül ki a napi teljesítmény, mert nem biztos, hogy zárja aznap a pozikat. Bár 5 hónap alatt kötött 2k+ tranzakciót, úgyhogy valószínűleg naponta zár jó pár pozit. De azért majd inkább ilyen 2-3-4 napos időszakokat írok össze.

Eredmény

#399149 kelvin

Bocs kicsit megcsúsztam az idővel, de pótolom a hiányosságom itt az eddigi eredmény:

http://www.imagebam.com/image/46c7ac140225336

Jelöltem a grafikonon a hónapokat is. Február 12-től számolva eddig 22,3%-os nettó profit 5 hónap alatt.

Mindenki döntse el, hogy ez most jó vagy sem.

Re: eddigi eredmény

#397993 kelvin Előzmény: #397584

:D Sanyi, Sanyi :DDDDDD

Igen megtaláltam és örülök is neki, mert így tudok a saját dolgomra koncentrálni, mellette egy kis hati vagy bux, illetve saját forex számla és teljes az öröm. :D

Re: nincs cím

#397989 kelvin Előzmény: #397788

igen

Írd meg melyik nap kell, de légyszi emailben (iforex@gmx.com), mert nem sűrűn jutok ide mostanság.

Általában este kerülök gép elé szóval valamikor éjszaka fogom csak elküldeni.

#397788 ikszf Előzmény: #397559

le tudsz szűrni napi szintű grafikonra is?

Ha például mondok napokat, akkor tudsz mondani azokra a napokra hozamot?

Re: eddigi eredmény

#397584 Hathor Előzmény: #394936

uhh. Ezen a charton egy szep elliott felfutas van, johet a korrekcios szakasz, A,B,C... Ja, hogy ez nem arfolyam diagram???!!! :DD Gondoltam megviccellek. ,-) sok dolgod nincs, fel kell tolteni a szamlad full kp-vel, gep kikapcs, es elkolteni a zset nagykanallal. Orulok, hogy megtalaltad a szamitasod!

#396201 ikszf Előzmény: #395936

Kétszer kérdeztem rá náluk, hogy mi újság a nyitott pozikon görgetett veszteséggel.

Mélyen hallgatnak róla. Bezzeg mikor a számlanyitásról és a robotról érdeklődtem.

#395936 kelvin Előzmény: #395934

Tegeződjünk nyugodtan, ha nem probléma. Igen vontak, de azért, mert nem Unicredites vagyok, egyébként szerintem bankon belül nem nagy összeg.

#395332 Szaky Előzmény: #395265

Köszönöm válaszát, de mivel nem fogalmaztam pontosan félreértette. Én a visszautalásnál találtam az idézett mondatokat. Az UniCredit banknál vezetem a számlámat úgy hogy az oda utalással nincs is gond csak a visszautalásnál van több bizonytalan jutalék tényező, mint pl: "levelező banki jutalék", ha erről tudna mondani valamit hogy az mifene, megköszönném!

#395265 kelvin Előzmény: #395225

Kedves Szaky!

Ha forintot utal forintszámlára, azt megérkezéskor a bank átváltja napi USD/HUF árfolyamon. A költsége bankonként változó. Gyakorlatban 100-2000 Huf, de pontos összeget nem tudok mondani. Úgy tudom, hogy 2000 USD utalásnál K&H-ból februárban 490 Huf volt a ktg.

Úgy gondolom nem kell 10 ezrekre számítani, de meg kell kérdezni a saját bankját vagy meg kell nézni a kondíciós listát. Ami biztos, hogy a Tadawul egy fillért sem fog levonni, csak visszautaláskor!

Természetesen, ha USD-ben akar utalni USD számlára az is megoldható, DE drága, szóval nem ajánlom.

Ez egyébként magyar sajátosság, mert a külföldi országokban (pl Ausztria, Szlovákia) sokkal olcsóbb.

Ebből látszik, hogy miből is áll össze a hazai bankok extra profitja.

#395225 Szaky Előzmény: #394933

Köszönöm válaszát, és érdeklődnék hogy az alábbi megjegyzés mekkora összeget takar és mely esetekben számolják fel:

"Kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány banki átutalás levelező bankokon keresztül történik, amelyek további költségeket számolhatnak fel. Ez egy általános banki gyakorlat, amely költségekre a Tadawul FX-nek nincsen rálátása, illetve befolyása."

Válaszát előre is köszönöm!