Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: nincs cím

#391218 ikszf Előzmény: #391000

az engem nem nyugtat meg :)

Látni akarom hogyan alkalmazkodik egy trendváltáshoz :)

#391000 kelvin Előzmény: #390883

nincs mit

Atti: a qauntum egyéni ügyfeleinek a száma átlépte a 12.000-et itthon, mióta elindult (2010)

Ez friss infó. :D

Re: Újabb hét zárva

#390873 kelvin Előzmény: #390868

Igazából én is! Az lenne igazán a puding próbája!

De most ha elhiszed ha nem a statementet nézegetve nem hosszú trendeket játszik meg a robot. Tele van short long kombóval a kötéslista. Elvileg gondolom én nem kellene megviselnie egy fordított időszaknak sem. De még mindig azt mondom, hogy 1 dolog zavar, nem látom a megnyitott pozikat. A többi minden rendben.

A hivatalos mt4live grafin nem is lesz befizetés, úgy ahogy majd a béta robotos mt4-es grafin sem. Azt csak megnyitották és ennyi. Olyan mint a könyvbe dugott 10 ezres. Elfeledkeztek róla, végülis így tudják az érdeklődők nyomon követni a tényleges egyenleget.

#390868 ikszf Előzmény: #390848

Szép az a két számjegyű hozam. A ki és befizetések zavaróak a grafikonon.

De végül is szoktam követni a hivatalos mt4live statokat, azon nem ábrázolják a be és kifizetést.

Nagyon várnék egy olyan időszakot, mikor eurusd esés mellett is emelkedés látszik a hivatalos mt4live grafikonon is.

#390867 hosszhuszár Előzmény: #390866

A robot egy úgynevezett mam, azaz mesterszámlán kereskedik, ami azt jelenti, hogy a befektetők pénzét egy közös számlára gyűjtik össze (ez a mam) és a robot kizárólag ezen kereskedhet.

Az előzőhöz még annyit, …

#390855 kelvin

Az előzőhöz még annyit, hogy az két számla eltérő lehet, mert 2 mam számla van. Adott összeg felett szükséges volt a megfelelő hozamelosztás és a megfelelő kezelhetőség miatt. Erre a tadawul szólította fel őket, hogy vegyék szét a két számlát, mert túl sok a pénz egy számlára és biztonságosabb ha szétszedik.

Nekem meg két számlám van és így követem mindekettőt és sokszor eltérnek a kötések a végén a hozamok ugyanazok %-os arányban.

#390850 kelvin Előzmény: #390847

Atti van egy béta robotjuk is. :D

Az most indult júniusban érdekes kondíciókkal és hozamokkal.

Csak neked! : már két mam számla van és az egyik 7 számjegyű a másik meg közelíti!

#390847 ikszf Előzmény: #390830

A végén mi lehet az a felugrás? Az mt4live-os grafikonjukon nem látom.

#390841 hosszhuszár Előzmény: #390837

egyre jobban érdekel, milyen szinten foglalkozol vele?

1x beállítod, és teszi a dolgát?

A következő talira nem jössz el, beszélnénk róla, vagy fussunk össze, mondjuk nálam, egy kv-ra...

#390837 kelvin Előzmény: #390833

köszi szépen, bízom a további hibátlan működésben !

Amit elfelejtettem leírni, hogy a nyitásom óta összesen eddig: 19%-os nettó hozam ( közel 4 hónapos működés )

Újabb hét zárva

#390830 kelvin

Vége az újabb hétnek!

Itt az eddigi eredmény: http://www.imagebam.com/image/e9c634136467589

Zárójelben megjegyezném, hogy eddig a pillanatig a robotnak 1900 kereskedéséből mindössze 74 kereskedés minuszos.

Ezek a negatív értékek sem kiugróan negatívak. Ami azt jelenti, hogy például ha lezárt egy 10$-os nyerő pozíciót a vesztes pozíció nem 15, meg 50$, hanem 1-10$ között. legnagyobb veszteség egy nyitott pozin 2000$-os számlán 2$ volt, a többi 0,05 és 2 $ közötti.

Szép hetet és sikeres kereskedést mindenkinek!

eddigi eredmény

#387878 kelvin

Sziasztok!

Ahogy ígértem itt a hónap végi publikáció.

A grafikonon az eddigi teljesítmény látható: http://www.imagebam.com/image/633b88134877943

Kérdéseket továbbra is az iforex@gmx.com-ra várok. Ide is írhattok, de itt ritkán vagyok, emailt meg naponta nézek.

Üdv, Kelvin

Re: E-mailes részletek

#386022 kelvin Előzmény: #385997

Nézd megpróbálom majd időközönként grafikonokkal prezentálni mit csinál, hogy látható legyen, de nem igazán érek rá mostanság. De majd igyekszem. Reményeim szerint tanulóképes hosszabb távon is.

De tudod az van általában, hogy ha van egy éves grafikonod akkor hiányolják a 2 évest, ha van 3 éves akkor a 4 évest és így tovább. Sosem elég. Nekem ez a tapasztalatom.

Ettől függetlenül töretlenül plusszos minden hónap, még ha az utolsó kevesebb is mint az ígért.

Egyébként ehónap második felétől látszik a javuló teljesítmény ami a mam számlás átrendezés végleges megoldását jelenti. Szóval újra teljes gőzzel megy remélhetőleg.

#385997 ikszf Előzmény: #385977

Nem, csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogy teljesít trendfordulónál.

Ha sikerrel veszi, akkor nem fog zavarni, hogy rövidtávú eredményei vannak, utána már bizonyít legalább "rövidtávon", hogy képes tanulni.

#385977 kelvin Előzmény: #383840

A trend fordulni látszik a teljesítmény pedig standard. Azért kicsit azt érzem rajtatok, hogy azt várjátok mikor fuccsol már be végre, hogy igazatok lehessen és jöjjön az ugye megmondtam szakasz.

Kedves Mindenki! Sziasz…

#385974 kelvin

Kedves Mindenki!

Sziasztok nagyon régen írtam már ide. Én jelentem vettem ki pénzt, méghozzá a betett lóvém felét. 3 nap alatt kiutalta a cég nem volt semmi fennakadás.

Az előző hónap igen tényleg akadozott, de azért mert annyi pénz gyűlt össze a MAM számlán, hogy a tada azt mondta, hogy szét kell szedni két külön számlára. Ennek technikai okai vannak ezt nem tudom pontosan.

Ennek meg az volt a következménye, hogy az összes számlán nyitva lévő kötést le kellett zárni, ami egy hónapos időtartamba telt, de így plusszos nettó hozammal sikerült zárni mindent, ígyaz csekély, de plusszos. Azért kellett mindent zárni, mert a fedezeti követelmény borul a számla méretével összefüggően.

Mivel rendkívül kevés időm van így nem tudok minden hétfőn publikálni ezért úgy döntöttem, hogy az eredményeket minden hónap első hetében teszem közzé.

Ennyit rá tudok szánni, ha érdekel még valakit.