Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Forex robot

E-mailes részletek

#365491 kelvin

Ne haragudjatok, most nincs energiám feltenni azokat a dolgokat amit emailben küldök, de a hét elején fent lesz. Igyekszem. Még egyszer sorry!

Akinek kell továbbra is elküldöm mailben, csak írjatok nekem akár privit akár hozzászólást.

Re: 16. hét

#365379 kelvin Előzmény: #365357

hajrá! :)

De ne hagyd ki a 10$-os vps díjat és a profit jutalék levonást sem. :D

#365378 kelvin Előzmény: #365247

Elég sokat foglalkoztam velük, emellett volt még kettő, de mindkettő hulladék volt. Az a gond, hogy sok olyan robot van a piacon amit úgy reklámoznak, hogy 5 hónap 500%, meg hasonló nyalánkságok. Persze élő számlás működés prezentálja az eredményeket, és a statementeket is lehet látni. Vettem decemberben pl egy olyan robotot, ami 50%-os hozamot csinált a bemutató alapján havonta úgy hogy nem volt vesszteséges tradje. Na nekem is futott 1 hónapig. sok nyereséges és 2 veszteséges traddel. maradt a számlámon 25$ az 500$-ból. Nem örültem. Az a gond ezekkel a vett robotokkal szerintem, hogy saját magadnak kell letesztelned, mert a beállításokat nem mondják el, ahol optimálisan működik. Igaz hogy pénz visszafizetési garancia van rájuk, de 1-1,5 hónapos demóteszt után lehet ráengedni élő számlára, a garancia meg 60 nap. Azt meg mindenki tudja, hogy a demó számlán való futtatás nem olyan mint az éles. Ráadásul most ebben a volatilis helyzetben sok barátom különböző robotja 0-ra futott. Amit használok, az pedig ott teljesített a legjobban.

A backtesztek, persze fontosak, de nem elégségesek, mert a környezet folyamatosan változik. Fontos kérdés hogy a fejlesztők mennyire eredményesen tudnak ennek a változásnak megfelelni és rá reagálni.

Nézd én úgy gondolom mindenkinek magának kell meghozni a végső döntését. Sok próbálkozás után úgy döntöttem ebbe belevágok és egyenlőre nem bántam meg, mert rendkívül sikeres a dolog.

Nem akarok én senkit rábeszélni és meggyőzni semmiről. Szimplán az a célom, hogy bemutassam, hogy nekem van és hogy mennyire működik.

Elég sokan ismernek már itt a fórumon ezért talán hitelesebb lehet az Én kezemből közvetlenül olvasni és látni a teljesítményt, mint bármi idegen honlapról.

#365247 ikszf Előzmény: #365231

semmi gond, érhető :)

Korábban egyébként mennyire foglalkoztál más fx robotokkal?

Alapvetően szkeptikus vagyok velük. Wikfx devizatőzsdés blogján is elég sok szó van fxrobotokról, és programozott stratégiákról. Az a meglepő, hogy írják többen is, hogy visszamenőleg (5-7 évre) backtesztelt nyerő stratégiák egyszer csak elkezdenek veszíteni.

#365231 kelvin Előzmény: #365192

Igen az egyenleget mutatja $-ban. Kitakartam persze, mert a minimum összeg többszörösét tettem be és azért az magánügy úgy gondolom.

De ha látni akarod, hogy amióta elindult itthon a számla mit termelt a http://quantumxxl.com/ oldalon megtalálhatod.

Ennek ellenére továbbra is közzé fogom tenni a sajátom, szerintem így azért megbízhatóbb, mint egy bármi más oldalról.

#365192 ikszf Előzmény: #365185

a jobb oldali tengely az egyenleget ábrázolja devizában? Kitakartad az első számjegye(ke)t?

16. hét

#365185 kelvin

Kicsit megcsúszva, de itt a heti teljesítményt mutató grafikon.

A 470. kereskedésnél egy kitörésvédelmi mechanizmus “eredménye” látható (idő előtt lezárt veszteséges trade-ek), amely megakadályozta egy nagyobb veszteség bekövetkezését. Az 775. kereskedésnél (március 3.) a február havi kereskedés utáni profit jutalék + 10 USD szerverdíj levonása látható.

http://www.imagebam.com/image/deb7fe125137460

Re: megvan a havi elvárás

#365075 RemegoKez Előzmény: #365068

Nem lehetne az anyagot feltenni egy publikus helyre? Hogy ne kelljen már mindenkinek egy új regisztrációt csinálnia a megkapásához. :-)

megvan a havi elvárás

#365068 kelvin

Jelentem, a robot a mai 16:01-es zárásaival teljesítette a tőle elvárt nettó 5%-os hozamot.

Amit a következő napokban csinál, az már elváráson felüli plusz.

Éjszaka feltöltöm a grafikont újra, hogy nyomon tudjátok követni a teljesítményt.

Re: nincs cím

#364577 kelvin Előzmény: #364574

Én is.

Elolvasod, max hallottál ilyenről is. Illetve most már van ismerősöd, akinek van. :)

Re: nincs cím

#364574 Sumerologo Előzmény: #364435

Megkaptam az anyagodat. Köszönöm. Kezdem a búvárkodást...

De előre bocsátom, hogy igen szkeptikus vagyok...;)

Sokak érdeklődtek a rend…

#364435 kelvin

Sokak érdeklődtek a rendszer iránt!

Csináltam összefoglalót és elküldtem aki kérte, ha esetleg van olyan aki nem kapta meg vagy nem kapott, akkor az jelezze. Priviben légyszi, mert az jobban feltűnik.

Re: profit

#364411 Kareszfalva

Szia!

Engem is érdekelne, ha a charles@fw.hu címre küldenél anyagot, azt megköszönném.

Karesz

#364333 ikszf Előzmény: #364206

szia

Nekem is dobhatsz egy anyagot. Itt, vagy attiati (kuk@c) index (pont) hu.

Köszi előre is!

#364285 Sumerologo Előzmény: #364168

Köszönöm. Várom az összefoglalót. Külön érdekelnek a költségek. De legjobban a kersekedésbe bekapcsolódás folyamata érdekel: szla nyitás, befizetés, kötés lista figyelés, pénz (nyereség) visszautalás egy másik szla-ra stb...

sumerologo@gmail.com