Alkoholmentes gin = csapvíz + borókaaroma. Más nem is lehet.
És tényleg annyiba kerül, mint az igazi. Nem adnék érte pénzt.
Alkoholmentes gin = csapvíz + borókaaroma. Más nem is lehet.
És tényleg annyiba kerül, mint az igazi. Nem adnék érte pénzt.
szerintem a szesz max csak azért szorul vissza nyugaton, mert egyre több arányaiban a muszlim, akik nem isznak alkoholt.
A fehér emberek meg kihalnak egyre kevesebben vannak.
Szerintem egy jó bor vagy a sörök mindig fogyni fognak.
A dohányzás az mindig is rohadt büdös volt és sokkal több embert érintett a dohányzó környezetében negatívan, mint az alkoholt fogyasztóké. Az alkohol max akkor zavaró, amikor valaki seggrészeg, nem tud magáról, vagy úgy ül autóba, hogy ittas állapotban van.
Egy dohányos, ha zárt térben gyújtott rá, azt nem lehet úgy csinálni, hogy ne zavarja azt akit zavar a cigi füst. Persze a '90-es 2000-es évektől már kijártak az emberek cigizni a szabad levegőre, ami nyilván kevésbé zavaró. De ki ne emlékezne például azokra a buszmegállóban álló dohányosokra, akik még mielőtt a buszra felszálltak még szívtak egy nagy slukkot és félig a buszban engedték ki a levegőt.
Arról nem is beszélve, hogy a használat után a cigi csikket eldobva (amit azért a dohányosok legalább 2/3-a eldobált) az mennyi szemetet (és talaj és vízszennyezésről nem is beszélve) okoz.
Az üvegeket azért kevésbé gyakran dobják el. Meg azt is összeszedik a betétdíj miatt a hajléktalanok.
Jók amúgy? Nem mertem Ginből kipróbálni, mert ugyanannyi mint a sima, de az legalább borít az emberen :D :D
Alkoholmentes szesz lesz a helyettesítő, egyre több van a piacon ginből, sörből, borból..
Érzésre szeszipar van ott ahol a dohányzás volt a 2000-es évek elején. Lassan gáz lesz már 1-2 feles lenyelni és valami helyettesíteni fogja előbb utóbb.
Ki van száradva az eladói oldal.. :)
Csak azt nem látom, hogy ki és mié veszi? Oszti itt már 4% ... na meg olyan nagyot már nem fog nőni, hogy jövőre 2e feletti oszti legyen.. érdekes jelenség..
Ismét pikpak elment az összes..
Azt nézem, tavaly 39.900 volt, idén már 59.900 Ft.. azé ekkora infláció nem volt.. :))
Nme látok akkora potenciált. Figyelembe véve, hogy a fiatalabb generáció inkább szolgáltatásokra költ mint ilyen dolgokra, szerintem a trend lefelé vagy legjobb esetben is stagnálni fog.
Kb annyit nőt az árbevétel, amennyit emeltek a termék árán... ehhez képest az árfolyam 30%-al emelkedett...
https://bet.hu/site/newkib/hu/2025.05./Zwack_Unicu...
Osztalék 1500 ft, a mostani árfolyammal 30400 kb 5% osztihozam
Én ezt úgy értelmezem, hogy az embereknek alapvető igényük, hogy valamit tartsanak a kezükben.
Vagy korsót/kupicát, vagy cigarettát, vagy telefont, vagy kutyapórázt - jó esetben a kedvesed kezét, rossz esetben fegyvert.
Fogadjunk, ha ezt lehetne bizonyítani, ez egy állandót adna ki.
Egy amolyan MANUÁLIS SZÜKSÉGLETI ÁLLANDÓ.
Ők nem isznak cserébe szolgáltatásokat vesznek. Költenek ők is csak másra :\
Most ugyanilyen kimutatást kérünk a telefonhasználatra!