Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX

KB58 Előzmény: #813192

Okított, de már kb. 2 éve és sajnos kevés alapom volt hozzá, mondtam is neki és az Elliottal azóta sem foglalkoztam, csak próblom értelmezni, amit Lenthor és mások, elemzők feltesznek. De szerintem sokkal egyszerűbb módszerekkel is lehet(ne) sikeresen kereskedni (akár csak Bollingerm gyertyák RSI, Stoch).
Erre a 66-ra persze emlékszem és szoktam is figyelni.
Kis TF-eken már lefordult a DAX a 66 feletti értékekről, H1-en éppen ott van a határon a futures-ön. Újabb kibaltázás lenne, ha éppen most fordulna le, amikor valamelyes veszteséggel zártam 1-2 ma nyitott shortot, előtte persze ugyancsak kisebb veszteséggel néhány shortot.
Szerintem most már tényleg az lesz, hogy ismét kiegyensúlyozva a pozikat, megvárom, amíg naposon vagy le vagy fel fordul, ott zárom a megfelelő irányú pozikat és nyitom az ellenkező irányút. Ha ez sem jön össze, akkor lezárok mindent, oszt szórakozzanak a minden szinten (EU, USA, EUR/USD, szentiment figyelő, stb.) összehangolt mesterséges intelligencia vezérelte manipulációs gépezetükkel, akivel akarnak, de nem velem.