akkor isoráz..kérdések zozónak..
banyaiz Előzmény: #803711"Jaj , de fájdalmas is az emberi butaság"
Nos én inkább azt mondanám, hogy miközben azt gondolod, milyen rendkívül okosan átlátod a helyzetet "összefüggéseiben", és milyen buták az emberek, valójában egy nagyon szélsőséges "értelmiségi" (-nek tartott) álláspontot képviselsz."
Annyit próbáltam felvázolni mi miért történt a megvédés paródiában. Ok-okozatot. Ez szélsőséges megközelítés e, az egy vita tárgya lehet a világunkban. Mennyire értelmiségi szerintem az is vita tárgya lehet. Mert a lehető legegyszerűbb eszközökkel próbáltam. Emberi értelem szélsőség e világunkban, határeset azt kell mondjam. 1x1 is gondot okoz sok esetben , lásd jelen helyzetet. :)
"Mert a probléma mindaddig "álprobléma", amíg nem a te kerted végében vonulgatnak. Nem valós a félelem, amíg a megteremtett (viszonylagos) biztonságodban lehet osztani az okosságokat, hogy mitől is félünk tulajdonképpen...."
Ez teljesen irreleváns abból a szempontból egy objektív problémánál ok okozatokat keresünk. Egyéni szoc problémák tökéletesen mellékesek ebben, hogy mi van kerted végében vagy bármi. :) Ha arra célzol ezzel, hogy azért nem értékelem megfelelő súllyal az orbáni megvédést mert a kertem végében nem vonultak , akkor értem mire gondolsz. Csak az egész logikai lánc amit felvázoltam arról szólt mekkora kamu is az orbáni megvédés paródia , és a folyamatban az ő szerepének a mértéke. Ha ezzel az állítással vitázni akarsz akkor cáfolni kellene a logikáját, hogy miért hibás a gondolatmenetem. Nem arról beszélni mi van a kertek végében. Mert ebből a szempontból teljesen irreleváns. Ez így elvont nagyon ? :)
"Ha meg itt maradnak, akkor sincs baj, hiszen "integrálni" kell őket, ahogy nyugaton teszik. Persze nyugaton is nagy a tanácstalanság, nem tudják hogyan vegyék rá őket az integrációra, ha ők éppen nem akarnak integrálódni, sőt legalább harmaduknak távlati célja, hogy inkább ők integrálják a nyugatot..."
Mi a megvédésben utazunk. :) Ez irónia akart lenni, mert náluk ugye nincs is olyan kihívás, hogy integráció, nem is lesz. Mi feltaláltuk a spanyolviaszt a megvédést.