Regisztráció Elfelejtett jelszó

akkor isoráz..kérdések zozónak..

banyaiz Előzmény: #803685

Ja, hogy ezek voltak a kérdések, csak a 2. hsz-t néztem, abban inkább állításokat láttam. :)

Mit mondjak mit várnál tőlem erre? Az én álláspontom az, hogy arra alapozva, hogy tranzitország vagyunk, kalkulálva azzal merre tud elmozdulni EU ebben a témában, széttrollkodtuk az egészet, és még ma is azt tesszük.

Minden lépésünket ez a szempont határozta meg, ennek jól azonosítható politikai okai vannak, rövid távú politikai okai.

Ez határozta meg a lépéseinket a határkerítéstől-Sorosig és addig, hogy Merkel meghívta őket, és a sok kampányig, addig, hogy a kődobáló csókánál kreáltunk egy terrorista vádat stb stb.

Vannak máshol is kerítések ez tény. :) Soha nem épült volna meg a miénk ha nincs ez a fenti szempont.

Jobb ügyeknek kijáró energiákat mozgósítottunk erre a trollkodásra. Mindezt ilyen indokkal, hogy mi Schengent védjük, ez a kötelezettségünk. Ami önmagában igaz. Terroristák is bejöhetnek ha nem állunk a vártán . Ezek önmagukban mind igaz dolgok. :)

Amikkel az egyébként jogos kritikákat , hogy mi tudatosan rájátsszunk a válságra, és trollkodunk tromfoltuk. De hát Schengen, de hát a terroristák stb. Ez volt a játék.

Ez a napközis gyerek fizimiskájú Szijjártó berendelte az összes nagykövetet kb és felmondta nekik ezt a leckét.

De az kétségtelen a hatásai határon is túlnyúlnak és Orbán nevét ismertté tették Európában valamilyen szinten. Sokan szeretnék neki megköszönni mondja Prospero által idézett cikkben az újságíró, csak tudnám mi a lónak a nemi szervét akarnak neki megköszönni? Sikeresen hülyének nézte őket? Nem ismerik ezek Viktorunk gondolkodásmódját ott a távoli Germanyban. :)