Re:
banyaiz Előzmény: #803365Merkel nem bánt meg semmi szöveg is a gyogyó nagyjából. Mármint ennek a gondolatnak a tömegek számára történő lefordítása Mo-n. :) Ahogy ezt sikerül interpretálni a nagyközönség számára általában az a gyengeelméjűséget súrolja.
Népszerű gondolat lehet valószínű . Mint gonosz bankok nagyjából , na az is a gyengeelméjű szint környékén járt abban az összefüggésrendszerben ahogy tálalták.
Nem tudom hányan gondolkodtak el rajta, hogy akkor és ott 2015 -ben milyen opciók voltak, és ebben az összefüggésben mit is jelent , hogy nem bánt meg semmit? Milyen iq szint kell ehhez valaki egy probléma kapcsán ilyen "mélységben" idézőjelben mélységben is leásson. Nem tudom , de nagyon unom már, hogy ezt a foshalmazt zúdítják ránk, minden médiumból ezen a szinten.
Viszont Merkel úgy néz ki politikailag túléli , németek megválasztják újra, pedig erősen vezéráldozat jellegű húzása volt az a 2015-ös. Vezércselet is túléli , na erre sokat nem tettem volna még 2015-ben, ezt politikailag átvészeli. Várjuk meg a választást azért. :) De úgy tűnik a németek egy részének sikerült áthidalnia szellemileg miért volt szükség 2015-ben arra amit tett. Meg tudták mászni ezt a lépcsőfokot agyilag, hát sok pénzt nem tettem volna erre, de kellemes meglepetés. Bár vszínű annak még mindig népszerű ez csak egy töredék oka lehet, más szempontok nyomosabbak ebben.