Re:
banyaiz Előzmény: #803250Az a helyzet, hogy amit mondtam azt abban a vonatkozásban célszerű megvizsgálni ami a téma volt.
1. A téma ami kapcsán kulturális kérdések sokrétűsége szóba került Özoguz német kultúrára vonatkozó gondolatai.
2. Írtam amit írtam
3. Amit te írsz éppen ez is a magyar kulturális helyzet sokszínűségét mutatja. De valamit számon kérsz rajtam . :) Nem tudom mit, és miért? :)
Pl amit mondasz a horgász kultúra sokszínűségéről . Hát igen a horgászok sem egy homogén közösség. Sokféle tulajdonsággal, kultúrával, szokással stb bíró emberek. Ez szerintem pont arra példa amit mondtam a kulturális ügyekről. Pl jön egy menekült csóka és nem dzsihádot akar végrehajtani hanem horgászni szeretne . :) Most akkor azon kívül, hogy horgászvizsgát tegyen, ismerje a szabályokat, és betartsa őket milyen szintet követeljünk még tőle ? Mert kimegy vízpartra lát mindenféle emberpéldányt és melyikhez való alkalmazkodást írjuk neki elő? Pont ezt próbáltam mondani szerény eszközeimmel, hogy ez nehéz ügy a szabályokon túlmenően.