Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re:

Kiss Zoltán Előzmény: #803243

Na akkor témánál: Nekem föciből egyetemi, történelemből főiskolai diplomám van! Történelemből. azért csináltam két 100%-os felvételi, de hamar elvették a kedvem! A mohácsi csata 1526. augusztus 29-én, délután 14.30 perckor kezdődött! 16. Lajost 1793 január 24-én 10 óra 24 perckor végezték ki, meg stb....! Igy kellett tudni! Miért nem elég 1526? Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség, nézd meg a középiskolai tankönyveket olyan vastagok, tele adatokkal, szinte megtanulhatatlan, ha Hollandiában a középkorban felkelt kora reggel egy paraszt, mi már tanítjuk, minek? De ha a diákjainknak egy problémát kell mególdaniuk, arra már képtelenek! Ha nem is 40, de egy 20-30%-os csökkentésre szükség van! A föcivel is hasonló a helyzet, ez én 70-es években használt tankönyvem, és a jelenleg használt között annyi a különbség, hogy az új színes! Ilyen ércbánya, olyan vaskohó, ilyen már nem is létező üzemek, hol termesztenek Németországban cukorrépát......meg egyéb használhatatlan információk! Sajnos ki kell halnia egy generációnak, jöjjenek a fiatalok!