Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re:

banyaiz Előzmény: #803214

Csak szerény eszközeimmel próbáltam ízelítőt adni abból milyen összetett a magyar kultúra . Nagyon szerény eszközeimmel, mert 70.000.000.000 hsz is kevés lenne az érzékeltetéséhez. Arról nem is szólva nálam okosabb emberek mennyire sokszínűbben tudnák ezt bemutatni akár 7 -nél kevesebb hozzászólásban is. :)

Tudod ez úgy van minél primitívebb valaki annál egyszerűbb a számára a világ. :) Nehogy félreértsd ezt nem rád értem, vagy másra aki itt hozzászólt csak úgy általánosságban.

Csajozás témaköre az is a kultúra része, sőt nem egy vélemény van ami szerint nagy gazdasági, tudományos, irodalmi stb ügyek fő motivációja is volt . A világ fő mozgatója. :)

A csajozás kultúrájának sokszínűsége akár csak Mo-n is megérne néhány hsz-t. :) Gyakorlati példákkal. De ezt most mellőzöm mert már így is ahogy mondtad sok hsz volt, és lehet , hogy már ez is túl sok volt, nemcsak darabra hanem tartalomra is. :) Ez vicc volt nem bántás mielőtt valaki félreérti.

Mint amit történelem tananyag 40%-os csökkentésének tervéről olvastam a napokban. Az eleve a semmihez közelítőt még lecsökkenteni 40%-al. Ha ilyen "magasra" tesszük a lécet akkor van esély, hogy kulturálisan kb elérjük a gonosz migráns műsorunk színvonalát összetettségben, és szellemi potenciálban. Összefüggések felismerésétől , logikától az általános ismeretekig. Nagyon mélyen van az igaz, de szívós munkával elérhető. :) Látszanak részeredmények amik bizakodásra adnak okot ebben, hogy sikerül ezt kulturális állapotot széles tömegek számára elérhetővé tenni . Kemény meló , de beérik hosszú távon. :)

Félnék megkérdezni a Eötvös- ELTE sztori után pl a Neumann Gimnázium diákjait ki is volt Neumann . Mondom ez egy kemény meló. :)