Re:
banyaiz Előzmény: #803117Nem akarok belelátni semmit. Mindössze ebből a néhány részinformációból ami itt megjelent következtettem arra mi lehetett a politikai célja egy ilyen vitát kiváltó nyilatkozattal. Anélkül , hogy magát nyilatkozatot olvastam volna.
Az a sanda gyanúm, hogy sikeresen beletrafáltam így is. :) Rutin meg az évek ugye, meg amire a tanárbácsik, tanárnénik okítottak , hogy nem elég a jó eredmény, milyen gyorsan jutsz a jó eredményre az se mindegy. :) Ennek a hétköznapokban megjelenését mutattam be most ezzel a kis triviális problémával. Ennek voltál most a tanúja. :)
De bemutattam azzal is, hogy anélkül hallanám mit fog mondani Orbán a migrációs problémakörről 2018 májusáig, elég jó közelítéssel megsaccoltam szerintem.
Ez van érted ha az egyszerűsített szöveg egyszerűsítésével találkozik a gondolkodó ember.
Ha ez a gyakorlat általános lenne kevésbé fárasztanának pl ezzel a migrációs műsorral ezen a színvonalon. Ez a nagy helyzet.
A költségek kapcsán nem ártana egy revízió. Elhiszem én , hogy 8 mrd-ba került de a 8 és a 270 között van egy kis differencia. Egy alapos mindenre kiterjedő revízió tisztázhatna mi mennyi. Szükséges lenne vsz. Mert lassan a nagy kamu műsorunk többe kerül mint 1 millió ember integrálása ha még sokáig folytatjuk.