Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

MGHUN

http://www.origo.hu/nagyvilag/20170906-brusszel-ma...

Nem csak, hogy elbuktuk, mert balfasz a kormányunk, hanem meg is dupláznák. Lehet, hogy 2017-ben nem hajtjuk végre, de 2018-ban vagy még tovább szívják a vérünk, és Macedónia szintjére süllyedünk, vagy pedig elkezdődik a migránsok betelepítése. Én biztos vagyok benne, hogy már elkezdődött szép csendsen, mert már olyan helyen is látom "őket", ahhol 2 éve még egyet sem. Valamint egyre többen vannak ott ahol eddig is voltak, magyarul egy szó se jött ki a szájukon.

Lényeg, ami lényeg így is úgy is megszopjuk. Mármint nézőpont kérdése. Sokan vannak olyan naívak, hogy nem veszik észre, mennyi terrorista jön át velük, és hogy nem viselkedik a nagy részük menekültként, ezért örülnek az érkezésüknek. Most már csak választani lehet a két rossz közül, tök mindegy. Emellé még az Észek-Koreai helyzet is egy lapát szar a kupacra, ilyen közel véleményem szerint a Kubai rakétavállság óta nem jártunk egy világháborúhoz. Lehet, sokan hülyének néznek most engem, de 1933-ban se gondolta volna senki, hogy 6 évük van hátra. Igaz, ez szinte mindenben különbözik attól a politikai helyzettől, de egy valami közös: Nem brnak néhányan a seggükön maradni, és addig provokálja egymást két nemzet, hogy egyszer kitörnek mindketten. Én személyesen úgy, mint hónapokkal ezelőtt is csak az akár minimális szinten történeő, de akkor is felkészülést tudom javasolni. Nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, jobb készen állni, mint bajban rájönni, hogy esélyünk sincs.