Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re:

banyaiz Előzmény: #803095

Na most ha engem kérdezel anélkül , hogy az első lépcsőfokot is megmásznám az ügyben mert nem tudom mit mondott és milyen szövegkörnyezetben az lenne a következtetésem a politikai célra egy olyan üzenetet küldeni integrációs miniszterként, egy olyan politikai üzenetet, az integráció megvalósítható, gyorsan is akár , kielégítő eredményekkel. Aminek az alapja a német nyelvtudás.

Szerintem ez lehetett a sűrített politikai üzenete amiért ezt mondta. Mondom anélkül valószínűsítem ezt, hogy akár egyetlen lépcsőfokot megmásznék ebben az ügyben. :)

Miért másznám meg ezt a lépcsőfokot ebben a marginális kérdésben ha foglalkozhatok olyan fontos kérdésekkel is mint mondjuk a méltán nagyon fontos kvóta ügy pl. Népszavazásostól , bírósági perestől stb. Méltán nagyon fontos az irónia akart lenni, gondolom érezted. :) Ilyen kardinális kérdésekkel , ilyen tárházával az érdekességeknek foglalkozhatok akkor nem tudok a német integrációs miniszter mondandójának részleteivel. Ezért anélkül , hogy foglalkoznék vele rögtön az utolsó lépésre ugrok miért mondhatta amit mondott. Gyors megoldás , de nem biztos , hogy igaz a következtetésem , de valószínű, hogy szerény legyek. :)