Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #802582

Olyan szintű profizmus ez, vagy pragmatizmus mint Hollywoodban mikor forgatnak egy várható kasszasikert. Kell bele akció, szuperhősök, és szex, és a vége happy end. Ilyen klisék, panelek amit elő lehet húzni. Az egészet leönteni cukorsziruppal máris kész a jó bevételre lehetőséget adó film. :) Amiben változnak a trendek, akkor kicsit kliséket át kell alakítani.

Ilyen szintű hozzáállás ez a politikában. Régi jól kipróbált panelek meggyőződés nélküli felhasználása mindenféle elv nélküli emberek részéről.

Mint a keményen drogozó kisember nem is tudom már melyik brit kampányból. Vagy a gonosz Soros bácsi, a mumus.

A múltkor kérdezted mi van a Soros ügy mögött szerintem. Hát ennyi amit ebben a cikkben látsz.

Ennek a legjobb példája ma szerintem a világban Trump. Annak az embernek annyi köze van a konzervatív keresztény, jobboldali stb vonalhoz mint Leninnek kb. :) Csak mint jó valóságshow szereplő, a közelmúltból , régmúltból elővette a bevált paneleket, hozzá egy ilyen karakteres valóságshow figuraként aki kimond mindent akármekkora hülyeség. :) A mindenhonnan összelopott paneleket leöntötte ezzel a hatásvadász cukorsziruppal . Aztán tessék működött. Egy szégyen és teljesen hiteltelen az egy másik dolog.

Ide jutottunk ez a trend úgy látszik, semmi sem az már aminek látszik. Hanem ilyen hollywoodi álomgyárban elkészített műanyag .

De még Hollywoodban is aki kicsit ad magára azért zsidó , homoszexuálisként még egy kasszasikerért se biztos, hogy akármit elkészít a közönségnek ami totál ellenkezne a meggyőződésével. Valamiféle "etikai kódex " azért még ott is akad, olyan amilyen de azért valami nyoma lehet. :)

Finkelstein vszínű azért lehetett ilyen sikeres tanácsadó a világban mert minden ilyen meggyőződéssel leszámolt ami csak hátráltatná a munkában. Olyan szintű figura lehetett aki nemcsak felismerte ezt a trendet hanem alakította is valamilyen szinten. Kíváncsi lennék ebből a sok ez gonosz az gonosz kampányból mennyi volt az ő konkrét tanácsa, hogy ezt így kellene kommunikálni.