Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kért linkek

banyaiz Előzmény: #801875

Mondjuk egy ilyen irracionális dolog szerintem amikor elhangzik az, hogy a terrorizmus áldozatai mennyien vannak és hű . Miközben mondjuk Mo-n egy évben történik annyi gyilkosság amennyi áldozata volt a terrorizmusnak az utóbbi nem tudom hány évben egész Európában. :) Ez irracionális félelem kategória.

Vagy mondjuk irracionális, hogy a fóbiáira beszedett gyógyszerek megölnek évente több 10 k embert az Usában pl, ami megdöbbentő adat ha ez így igaz. Miközben pl a legnagyobb terrortámadásban meghalt náluk 4 k ember vagy mennyi 9/11.

Szóval attól , hogy valaki igyekszik racionálisan gondolkodni az nem azt jelenti, hogy a világ minden bújára bajára megoldást tud, vagy receptet. Pl Bokros ha igyekszik racionálisan helyzetet elemezni az nem azt jelenti a globális problémák megoldását előrántja a mellényzsebéből. Erre max nagy kormányosok képesek a szavak szintjén. :) Ennek ellenére szerintem azért érdemes a helyére illeszteni a dolgokat, súlyuknak megfelelően, megpróbálkozni ilyesmivel. Mert az valószínű semmilyen receptet nem ad ha bármi történik káricálunk össze vissza mint egy baromfi. :)