Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #801441Sok arab, főleg szir él itt Budapesten.sok a török is..ázsiaiakból kinai vietnámi és thai.. .A "menekült" arabok nagy csoportokban egyben kóvályognak.. de elég sok hijabos lány van a nők gyerekekkel..sétálóutcákban áruházakban sokan vannak..ritkán férfiakkal.. .érdekes módon vannak hijabban magyar és európai lányok.. vegyes házasságok.. sok angol holland..kevesebb német él Budapesten életvitelszerűen..itteni cégeiknél vagy távmunkában dolgoznak.. Afrikaiak 7-8kerben sokan vannak..ők itt élnek dolgoznak.. vagy valamiből élnek.. egyik brigád furgonokat újitott és bontott..de egy rendőri intézkedés után bezártak.. Egyik fekete csajszival beszéltem mondta algériából jött..nagyon kajaszaga volt mondta konyhában dolgozik..kérdeztem Algériáról..mondta minden rokonát megölték.. nem faggattam tovább.
Nekem szinesen szép a világ.. a vendég legyen vendég.. aki itt él az alkalmazkodjon..dolgozzon és tegye hozzá a saját szinét a palettához.. a követelőző arrogáns szarokat el kell hajtani