Regisztráció Elfelejtett jelszó

a csendes, udvarias kis Ramadan

tozsdenyul Előzmény: #797490

folyamatosan be akarod bizonyítani, hogy IQ-d már 40 alá csökkent a propaganda hatására? Én nem arról a definíciójáról beszélek a koncentrációs tábornak, amit te magyaráznál, hanem amit én megadtam többször. Ne alázd már magad folyamatosan csak azért, hogy ellentmondhass. Olvasd el figyelmesen, hogy én milyen definíciót adtam, próbáld megérteni, utána kezdj csak vagdalkozni.

A saját hülyeségeiddel felesleges, azzal vitatkozz, amit én írtam. Az én definíciómban nem lényegtelen a különbség, hanem meghatározó. Mondhatod, hogy neked más a véleményed, semmi gond. Nyilván más lesz, Göbike. De ha az én véleményemmel (vagy strasbourgéval) akarsz vitatkozni, elsö dolgod, hogy az ellenvéleményt megértsd.

2. Már csak azért is jó lenne, mert akkor lenne esélyed megérteni strasbourg döntését, amit még most sem értesz. Menekültkérelem pl nem játszik benne szerepet, de ezzel a papagájaggyal nem csoda, ha lövésed sincs, miért van a bünti.

3. Ítélet van pubi, emberi jogi egyezmény megsértéséért. Azt nem csak úgy a semmire adták. Értem, hogy mindenki hazudik, mindenki soros, nektek van igazatok, mindenki más a hülye, de vazze akkor is ítélet van, göbi. A tényekkel is harcba indulsz?

Apróság: de korlátozhatod öket a mozgásukban, HA törvényi feltétele fennáll, és strasbourg fel is sorolja. Csak azok a feltételek nem álltak fenn.

"Ehelyett fellebbeztek és a tranzitzónába mentek"

mert addig mégis hol voltak?

"Emberi jogi bíróság azt mondta ki, hogy a tranzitzóna nem tranzitzóna, az Magyarország területe, Magyarország területén pedig nem korlátozhatod szabad mozgásukban, akik az ország területére már beléptek - függetlenül attól, hogy beléphettek volna-e egyáltalán vagy nem. "

-Még szép, hogy Magyarország, már írtam, Guantanamo-t, ex lex területet tényleg ne csináljatok, bár látom, nagy a keresztényi igényed erre.

-Korlátozhatod, ha annak feltételei fennállnak. Kollektíve alkalmazva, jogosan jogtalanul mindenkire, döntés nélkül - úgy nem (és ezügyben lásd a konc. táborra adott definíciómat, nem a tiedet, az enyémet, jé, sok az egyezés)

-Egy menekült hogyan adhatja be a kérelmét, anélkül, hogy magyarországra lépne? Távirattal? Emailben?