re
Spade Előzmény: #797298nem az én dolgom megmondani és nem is tudom (nem láttam az iratokat) h milyen útlevelek voltak, ezt itéli meg pl a bíróság aki minden feltárt info birtokában van. De ha voltak nála útlevelek és a családtagjai is ott voltak miért nem mentek át ellenőrzés után a határon? Miért állt be helyette megrohamozni a határt ? KI kockáztatja ezért a családtagjai életét feleslegesen? ez nem életszerű. Ha amcsiban találnának nálad egy tucat útlevelet úgy h ott állsz egyedül kezedben egy megafonnal ordítozol egyből guantanamon találálnád magad pedig az a demokrácia fellegvára ennyit a valóságról. Próbáld csak ki más lesz a valóságérzékelésed, hivatkozz nyugodtan arra h a 3 nem záródó vonal is zárt alakzat. Banyaiz is nyugodtan kipróbálhatja tanulságos lesz neki. De ha Ahmed ügyvédje lennék én is ilyenekre hivatkoznék. . Bányaíz meg veled együtt tényleg kurva közel áll a valósághoz kb mint Makó Jeruzsálemhez.
Vannak a jogban köztudomásulag ismert tények amit hitelesnek elfogadnak, pl nem kell bizonygatni h mi zárt alakzat meg mi nem azt átveszik a matematikábó. Azért mert te nem tudod más még tudhatja más még átment a vizsgánl. Egy bírósági tárgyaláson nem kell ujra felépíteni az egész emberi civilizációt mert akkor végtelen ideig tartana.
ezt a vitát részemről lezártam, felesleges volt egyáltalán beleszólni
itt a frusztrációtokat akarjátok levezetni meg megtrollkodni mindent, nem értelmesen beszélni , hát hajrá