Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

MGHUN Előzmény: #791227

"VÉRFRISSÍTÉS" MINEK?? Ha kevesen vagyunk, nem az a megoldás, hogy négerekkel népesítjük be az országot. Most gyógyultam meg egy hosszú betegségből, mely után stressz okozta, 3 napig tartó, érszűkületes migrénem lett. Az ma fejeződött be. Ennek a láttán őszintén rosszullét és slüktetö fejfájdalom kerülget újra. Bár lehet, hogy csak enyhén paranoiás vagyok, és csak félreértem, túlreagálom, de mit értesz az alatt pontosan, hogy vérfrissítés. Az nem jó, ha egy ország népe (etnikailag népe) 50% alá ereszkedik a kisebbségek mellett. Ez sok helyen így van már. Ha ez a vérfrissítés, akkor nem kérek belőle.

Amerika meg nem csak a sok bevándorló miatt lett nagy, hanem mert BEVÁNDOROLT egy földre, amit éppen fölfedezett, rájöttek, hogy olyan népcsoportok élnek ott, akik nem olyan fejledtek, mint ők és,hogy a föld tele van kizsákmányolható természeti kincsekkel ezért szépen kiírtották őket, az INDIÁNOKAT. Ma azok az emberek saját földjükön kisebbségnek számítanak és végignézik, ahogy a földjeiken élnek ezek a bevándorlók, kizsákmányolva, rezervátumokba taszítva őket (köszönhetően a "vérfrissítésnek") Ez aztán a multikulturalizmus. Amerika, egy népi kavalkád, egy olvasztótégely, ahol az őslakos népet elnyomják.

Itt nem atrról van szó másrészt, hogy egy politikus mond valamit, és akkor a "hülye, birka Magyarok" bólogatva ordibálják vele együtt a mondanóját. Hidd el, ha gyurcsótány lenne a miniszterelnök, akkor nem a migránsokat védené mindenki, áhítva a multikulti rendszert. ma sem orbán miatt mondják az emberek a vallási és etnikai homogenitás létszükségletességét, hanem mert Európa lassan arabbá válik. Aki nem hülye, azt nem akar arab Európát. Ha európa arab lesz, akkor mi itt ugyan olyan helyzetben lennénk, mint az indiánok, sőt mi több, még talán rosszabb helyzetben is a régi gyökereken alapuló vallási eltérések miatt. Szóval én is az etnikai és kulturális egyszínűséget támogatom, és nem azért, mert valami jött-ment politikus, azt mondta, hogy ez a jó ézt kövesd, népem.