Veszélyes fiúnak tűnik a…
Ibiza Előzmény: #789513ráadásul most nagyon megy az én nagyon xxx vagyok.. nagyon liberális nagyon nem fasiszta.. nagyon humánus.. én a vizilovakkal vagyok én a xxx..én a bjuzikkal.. van hozzá ideológia jelvény zászló..
Simizni kell a szegény elesettet.. ha arrogáns lop.. fingerezik.. torkokat vág el..gyerekeket erőszakol az miattunk van..nem vagyunk toleránsak..össze van zavarodva.. rövid a szoknyánk..túl sokan mászkálunk az utcán.. gazdagságunkat fitogtatjuk..és semmibe vesszük népszokásait.
elég csak annyit mondani mekkora fasiszta és embertelen akik nem örül ezeknek a szegény ártatlan embereknek.. könnyes szemű kisgyerek.. kétségbeesett anyák.. síró apák.. és már működik.
Ki vesz észre olyasmit.. a nagy újliberalizmus exportőrei nem fogadnak be a menekültekből..mert nem akarják országuk zsidó jellegét megváltoztatni.. kit érdekel legoyoznak embereket.. és semmibe veszik a nőket.. a még is beszökő menekülteket 1-2 évre koncitáborba rakták.. és náluk van a világ legnagyobb tűzparanccsal védett kerítése.. nem ritkák az utcai kivégzések..az elkövetők nagy része nem kerül bíróság elé..
de hajrá..