Regisztráció Elfelejtett jelszó

Veszélyes fiúnak tűnik a…

banyaiz Előzmény: #788963

Szerintem azok a dolgok amik egy liberalizmus kapcsán felmerülnek mint nagy negatív történetek, a gonosz libsik ezt vagy azt akarták, teljesen mellékes ügyek.

A lényeg az, hogy ez a sok mrd ember ezen a bolygón hogyan tud úgy élni egy politikai , gazdasági rendszerben, hogy ne robbantsa fel az egész bolygót. :)

Ehhez első leglényegesebb pont megfelelő életszínvonal, és a különbségek lehető legkisebb szinten tartása. Ami rendszerszintű probléma.

Ebből jön a mai kor jelensége is, hogy mit tudom én egy Trump nem tudja futószalagnál álló emberkét Facebook milliárdossá tenni. Meg egy Trump Towert se tud neki ajándékozni. :) Feszkó van és akkor a gonosz libcsik a világ romlására törtek őket kell utálni mert a mit tudom én minek a jogaiért tüntettek, vagy bármit csináltak fejen álltak a parkban meztelenül, világvége. :)

Egy kamu elterelés ez vsz . Teljesen mellékszál ez a libsizés.

Mi olyat akar mondjuk egy véresszájú libsi ami akkora nagy dolog lenne ami mint fő veszély leselkedik itt? Nem látom ezt. Azt látom, hogy a semmin, vagy teljesen mellékes dolgokon hisztérikus vita van, miközben a tét igen nagy, és nincs jó válasz nagyon sok problémára világszinten. Mert ha lenne biztos azzal foglalkozna nem a libcsikkel, vagy nem tudom milyen gittegylettel.

Konzervatívabb életstílus nekem nincs ellenemre , de ha valakinek az a jó, hogy mit tudom én milyen újításokat akar melegházasság stb felőlem egészségére. :) Nem tartom ezt akkora kardinális kérdésnek.