Regisztráció Elfelejtett jelszó

Veszélyes fiúnak tűnik a…

banyaiz Előzmény: #788552

"Abban én már biztos vagyok, hogy az Oroszokkal jól ki fog jönni, de gondolom ez már nem újdonság a számodra."

Hát várjuk ki a végét . Oroszokkal való játék az nagyon kaotikus. Egyelőre beszéd szintjén a problémák megoldása és jobb viszony kialakítása. De , hogy ez a gyakorlatban hová vezet. Szerintem valami olyasmi ez mint a gyengébb dollárt szeretnénk de közben kamatot kell emelnünk. :) Valami ilyesmi a ruszkikkal is, hogy miért ne lennénk jóba velük csak mindig az utunkba akadnak valahol a világban. :) Szóval meglátjuk.

Ki lett volna a jobb Usa elnöknek ügyben , Clinton kiszámíthatóbb elnök lett volna vsz. Egy sima demokrata republikánus váltás is. Trump mint elnök hát az amit én így messziről látok annyiban kiszámíthatatlanabb, hogy még az ő személyét be kell kalkulálni. Nem egyszerű szituáció + Trump. Mert egyébként egy nem egyszerű szituáció + egy demokrata, vagy republikánus xy. Extra csavarként benne van ez a Trump mester aki elég extrémnek tűnik. Lehet, hogy ez csak a showbiznisz a részéről. De kicsit olyasmire hajaz nekem mintha Mo-n mondjuk egy Mészárosba öltött Győzikét megválasztanánk. :) Nem tudom ebből mennyi a parasztvakítás és mennyi a valóság a részéről.

Nem jó ez a Mészáros Győzike hibrid példa mert nagyon határozott figura az mellett, hogy ilyen exhibicionista, valóságshowsztár vagyok beütése van . Van egy kisugárzása, határozott üzleti fellépése ami jól jöhet akár , de mellette nem látom benne a megfontoltságot. Vagy azt a nyilvánosság előtt nem gyakorolja. :) Szóval mindenképpen izgalmasabbnak tűnik mint Clinton elnöksége lett volna. Valami olyasmi inkább mintha Boris Johsont kevernénk egy milliárdos piramisjátékossal egy cowboyjal és egy celebbel aki abból él, hogy minden héten mond valamit a bulvársajtónak . :) Valami ilyesmi jön le nekem róla így messziről ami elég érdekes keverék USA elnöknek. Nagyon friss még most kezdett csak de nem lesz unalmas elnök az vszínű.