Lohan néni már ráérzett...
Ibiza Előzmény: #787794vannak kisebbségekre jellemző bűncselekmények, függetlenül attól csinálnak e róla statisztikát.. vannak népekre jellemző tulajdonságok..
De ezt szerintem nem lehet általánositásra használni.. persze vannak tapasztalatok..amik nem előitéletek..de nem lehet eleve kizárni embereket a teljes életből...társadalomból..
Csak abba gondolj bele ha cigánynak születsz eleve hátrányban vagy.. egy hendikeppel indulsz..
Egy "magyar" ember is 40 körül alapvégzettséggel nem nagyon talál munkát.. akkor gondolj bele cigányként 8 általánossal.. nehéz kommunikációval.. ráadásul genetikailag szeretik a szabadságot a szabad levegőt..gyerekek vannak..enni kell adni.. régen kubikusként segédmunkásként kézművesként kerestek..elvették a munkájukat a kis ügyes gépek..a kinai import..
és ott a másik oldal..öregeket kinoznak erőszakolnak, vernek halálra..szemét drogokat szednek..szegregálódnak,,még a cigányságon belül is..buta értékrendeket követnek.. használják őket..
Egyféle mérce van.. vannak kötelességek és ehhez mérten járnak jogok.. ezért butaság a pozitiv diszkrimináció..a bizalomra épülő előlegek.. a migránsok nagy része olyan helyről jön ahol direktebb az élet..amit megszerez elvesz az van..nincsenek gesztusok..minden zsugát ki fognak használni.. csak ma van..
szinesen szép a világ.. én igy szeretem..minden népnél vallási csoportnál a jó és rossz kb azonos..