Regisztráció Elfelejtett jelszó

Lohan néni már ráérzett...

Ibiza Előzmény: #787780

"..Képesek a saját népük érdekeit figyelmen kívül hagyni.."

nem tudjuk kinek minek az érdekét követik..belpolitikai?..idegen?

Ha jószándékú vagyok akkor azt gondolom liberális szemmel..vannak alapértékek alapjogok amihez mindig ragaszkodni kell..ezt én is igy gondolom.. DE senkinek az alapjoga nem sérülhet mások miatt.. és mindenkit megillet a véleményalkotás a védekezés joga..

ha valaki rendőrre kamionra támad..veszélyezteti azt..vagy csak az autópályán gyalogol..akkor ezekre az esetekre léteznek törvények..amik mindenkire vonatkoznak.azokra is akik belépnek ide.hiszen konszenzuson alapulnak....rám is azonnal vonatkoznak pl az egyiptomi törvények szokások ha belépek oda..

Ha nekem azonositanom kell magam.. belépési engedélyeket kell kérnem egy adott országba..a legkisebbe is...akkor ezt én is elvárhatom..az lépheti át az országom határát aki engedélyt kért és kapott...ha menekültként jön akkor együttműködő..alkalmazkodó..hálás a befogadásért és a segitségért..

Vannak jogok amik kötelességek teljesitésével nyerhetőek..

mellesleg nem nagyon értem a kötelező kvótát.. hiszen ENSZ alapjog: "Az államon belül minden személynek joga van szabadon mozogni és lakóhelyét szabadon megválasztani."