Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #786263

igen..kicsit szögletes vagy...mérnöki agyad van.. nincsenek árnyalatok..szerintem a borokban sem tudsz nagy különbséget tenni...sztem érzékelhető az írásos kommunikáció is..egyben kell nézni..mi miután következik..írásjelek milyen szavakat használ..és mit írt korábban..nem jó ha sorról sorra mész és külön külön értelmezel.. .nem ragozom..nálam amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten..

Tőlem még nem láthattál olyat egy vélemény okán ráugrottam..leanyáztam volna valakit..nem mondtam kussoljon vagy menjen az anyjába...vagy tudok érvelni az igazam mellett vagy nem.

Ha leírod a zsidó cion vagy izrael szót akkor már antiszemita leszel.. nem véletlenül usa és israeli példákat szoktam hozni a kettős mércére...mert plasztikusak...( még nagyon jó példák az autós példák..dilettánsoknak azokkal jobban el tudsz mondani dolgokat...a munkámban használom.)

Már írtam.. Én konzervatív liberálisnak gondolom magam (ha már skatulya, de inkább saját világképem van) számít az identitásom szeretem hazám a szokásainkat..de imádom a más kultúrákat..embereket.. más ételeket.. egyforma mércével mérek..egy milliméterrel nem várok el többet másoktól mint amit én megteszek..sőt.. Nem fogadom el alapból a rangokat.. a leosztott kártyákat.. Azt gondolom a jó és a rossz fogalma kb egyforma a világon, amerre jártam a világban ezzel elég jól elvoltam..

vakon semmit nem követek.. sem pártot sem embert..sem eszmét.. sem focicsapatot..nálam az számít mit mondasz és mit teszel..

Nem bírom a hazugságot..az álságos dolgokat..a kettős mércét az igazságtalanságot.. a kettős beszédet..

Ez már így marad erre a kis időre..

amikor ide regisztráltam kellett írni egy önjellemzést, nem gondolkodtam csak leírtam, azt gondolom röviden ennyi.

"Öreg róka, lelke fiatal, sokminden lakik benne rajtad múlik mit hozol ki belőle"