Hozzászólás
prospero Előzmény: #782906Íratlan közmegegyezés itt a fórumon, hogy lehetőleg ne offoljunk. Mindennek megvan a maga helye, nyugodtan foglalkozz ott a nemzeti oligarchákkal. Majd ha akarok vitázom veled erről, ott. Ha akarom vitázok veled az eüről a topicodban.
Ráadásul kawabazsy választott témádhoz jól kapcsolódó elemzéseket is linkelt amire lecsaphattál volna. Ehelyett elefántcsont tornyodból alászálltál közénk, hogy egy számodra egyébként értelmetlennek nyilvánított vitához hozzászóljál. Köszönjük a szellemi iránymutatást ismét. :-)!
Ha már pöcsverés, akkor talán az elkövetőnek kellett volna kiverni, ha már az asszonyt nem akarván megcsalni, úgy gondolta majd egy gyerek megfelelő alany lesz a "szexuális vészhelyzet" feloldására.
De én vagyok a lelki nyomoronc, szerinted. :-)!
Mint mondtam: nem vagyok propagandista, - maximum annyira mint te - szóval minden ezzel kapcsolatos állításod: hazugság.
Úgyhogy te vagy aki hazudsz.
De már kezdek immunis lenni rád, ez csak a kötelező kör: emlékeztetni a többieket, arra, hogy minden alkalommal amikor leírod a propagandista szót velem kapcsolatban, akkor hazudsz.
Linkeltem a propagandista szó meghatározását is, hogy könnyebb legyen értelmezni, de úgy látom meghaladta a képességeidet.