Regisztráció Elfelejtett jelszó

szxuális vészhelyzet volt..jaaaa akkor felmentjük...

Ibiza Előzmény: #782840

nehogy belásd tévedtél..

olyan alapszinten van a kommunikációd az félelmetes.. kocka vagy

a gesztusokat a humort a sarkítást.. a nem verbális jelzéseket te sztem még hírből sem ismered.. ha nincsenek egzakt minősített leírt dolgok akkor te elvesztél.. láttam a kínlódásod a notebook és az autó kapcsán.. nem véletlen.

szerintem soha nem csajoztál.. ha igen akkor két tanúval aláírt nyilatkozatot kértél a csajszitól vonzódik hozzád és nem fog visszautasítani..

Nem nagyon akarom elmagyarázni... beraktam a linket és adtam hozzá egy olyan címet ami sarkítottan eltúlozva jelzi a gondolkodásmódot az eljrásban.. nincs idézőjel tehát nem idézet a bírótól...ez egyfajta karikatúra ..eltúlzóan kiemelsz jellegzetességeket..ez neked már bőven sok..nem egzakt...agyad görcsbe rándul.

A cikket nem vágtam meg..nem szemezgettem belőle..a külföldi link is benne volt.. ennyi..

Ha van egy kialakult kultúra egy kialakult társadalom..akkor ott vannak kialakult szokások...hagyományok..konvenciók...a fontosabb elvárásokat törvénybe foglalják.. és a be nem tartásukat szankcionálják. Mindent nem lehet és nem is kell törvénybe foglalni még is működik egy társadalom.

Normálisan ha elmész egy más kultúrába akkor tájékoztatnak tájékozódsz a fontosabb szokásokról tiltásokról..

Az európai jogrend is az európai kultúrához az elért jóléthez alkalmazkodik...feltételez egy kulturális és erkölcsi szintet. A gond az jönnek a migránsok és egyszerűen kihasználják az összes lehetőségüket..elveszik amit tudnak de nem tartanak be semmilyen kötelezettséget...átlépnek minden szabályt..erkölcsi normát. Olyanok mint a harlekin katica.. kiszorítják elnyomják a szerényebb helyieket...pisloghatsz ilyen is létezik...erőszakosak durvák direktebbek..ilyen életet éltek..nem gondolkodnak előre..amit be tud zsákolni azt bezsákolja..mert az már meg van...

Ráadásul a "menekültek" zöme a nagyobb része nem menekült..tehát nem fogja megkapni a letelepedést a menekült státuszt.. ki fogják őket toloncolni..és ők ezt pontosan tudják.. húzzák ameddig tudják..és elvesznek amit tudnak.. szórakoznak egyet amíg nyitva ez a dolog.. ezt zúdították eura az áhumánus álliberális macska jánosok.

De miért lennének másmilyenek..amit elértek azt azért érték el mert erőszakosak voltak, akkor mit várunk. Ha a gyerek nyom egy hisztit és elér vele valamit akkor legközelebb mit fog tenni?

A magyar határnál megtámadták a rendőröket nem regisztráltak átlépték a határt....mit kaptak cserébe..kaját meleg ételt és a törvények betartása nélkül vonulhattak csinálhattak amit akartak.. németek meg mondták..ok gyertek így kell ezt.. ne törődjetek a csúnya magyar bácsikkal..