Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #780810Nekem nincs ötletem a kvóta jobbá tételére, meg még nagyon sok mindenre nincs a világban ami gondként jelentkezik.
De erre nem az a válaszom, hogy népszavazást tartok ellene. :)
Mit tudom én nagy gond a globális felmelegedés, szavazzunk róla, hogy legyen vagy ne legyen Magyarországon ilyen. Persze , hogy ne legyen megszavazom, és? :)
A korrekt , értelmes vsz az jelen esetben mivel és miért van gondunk tétetelesen , részletesen pontról pontra, aztán tételesen részletesen mi az alternatívánk helyette.
Minderről EU-nak kell döntenie. Önmagában az ha nincs kvóta semmi. Egyébként mintha EU is arrafelé menne alapjáraton is , hogy mégse olyan jó ez a kvóta buli. Jobbat kellene helyette, jönnek a problémák.
Lehet ha elkezdenénk alkalmazni fél év múlva storno az egész mert ez nem működik , vissza a kezdőponthoz mit csináljunk. :) Újra a rajtvonalhoz és mi legyen összeülnek az országok és megy az ötletbörze, rend , fegyelem legyen. :)
De ettől még én megkérdőjelezem a műsorunknak az értelmét. Egészen addig amíg nem teszünk le egy olyan alternatívát ami jobb megoldás.