Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #780807Csak a határvédelem kapcsán is azt látom, hogy torzítása van a valóságnak.
Jóval keményebb határvédelmet hogyan képzeljük el? Erről már sokat beszéltünk más mondani szlogenként kemény határvédelem rend fegyelem. Megint más megvalósítani.
Kb olyasmi ez mint 2 héten belül rend lesz , mondja Pintér . Ki ne támogatná? Főleg én mint rendet, fegyelmet képviselő. :) Tőzsdenyúl is támogatja szerintem, hogy 2 héten belül rend lesz. :) Na de a valóság kissé kuszább ugye az azóta eltelt x évben.
Lehet azt mondani én azt nem tartom ördögtől valónak legyen kvóta vagy helyettesítésére más közös buli, amennyiben a határokon x, y intézkedésben meg tudunk egyezni. Gyakorlatilag ez is történt az EU-ban így jutottak el a kvóta megszavazásáig, törökökkel való egyezségig stb.
Ezzel nem vagyunk elégedettek akkor van jobb javaslatunk azt a közösség elé visszük ahol vagy megszavazzák vagy nem. Ez az útja normálisan vsz.
Nem látom mi az a csodafegyverünk a "határvédelemre" ami egy csapásra megoldja a gondokat. Van ilyenünk javaslatként valami?