Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

népszavazás

rbbj11 Előzmény: #780368

igy van, nem az a rengeteg áll ebben, amit írtál

de nyilvänvaló dolgokról nem tudom mit vitatkozunk, regény hosszan részleteztük többen, te is, hogy mennyi kérdést vet fel, és mennyi a "ha", csak ismételni tudom magam: nem lehet megválaszolni, ha még az sem tiszta, mit is jelent a kötelezö betelepítés!? A kvóta mechanizmus ugyanis nem beszél ilyesmiröl, és a menekültek átvétele sosem szólt végleges BETELEPÌTÈSRÖL, hanem menekültek átvételéröl. Amely menekültekkel mär azt kezdünk, amit akarunk, ha ugy gondoljuk, hogy mär nincs häboru a hazäjukban, mi országos hatáskörben mind haza is küldhetjük. Arról sem beszélve, hogy sokadjára elhangzott, nem középkor van, ahol röghöz kötés lehetséges lenne egyáltalán. Tehát ha nagyon szó szerint akarom venni, akkor nemhogy nem válaszolható meg, hanem egyenesen hazugság már a kérdés maga is, hisz nem is lehetséges a gyakrolatban semmiféle betelepítés egy felsöbb szerv ältal. Ha mär pontosan akartäk volna feltenni, akkor: adhat e az EU letelepedési engedélyt menekülteknek Magyarországon a magyar országgyülés engedélye nélkül? Bär ezt sem lehetne felelösen megvälaszolni a rengeteg paraméter hiányában, de legalább nem lenne már maga a kérdés is értelmezhetetlen.

Amikor EU-ról szavaztam, elég sokat olvastam az alapszerzödésböl, volt mögötte egy dokumentum, vilägos volt, mihez csatlakozik az ember. NATO-nál dettó, vilägos volt miröl szavazunk. Most mégis mi a fenéröl szavazunk?