Elszállt az egész, de nyomtam egy copyt rá...huhh
prospero Előzmény: #779874Nem érted, nem érted. :-)! Majd egyszer megérted.
Hogy jön ide Orbán? Elfogytak az érvek, aztán elő kell rántani a kalapból Orbánt, meg az oktatási rendszert, meg a maffiakormányt, meg már mindent, hogy igazold magad? Koffeinnél is bepróbálkoztál ezzel....Egy konkrét beszélgetésről van szó köztem és közted, aminek semmi köze nem volt Orbánhoz.
Nem fogom magyarázni, még a végén még én leszek az aljas propagandista, hitvány alak hogy "bekapcsoltam a bullshit generátort". Rövid leszek: Állítottad, hogy lehetséges a befogadás, miközben arról értekezel, azaz világosan látod, hogy ez halálhoz és háborúhoz fog vezetni you know emberi természet. Én meg állítottam, hogy lehetetlen, mivel halálhoz és gyilkoláshoz fog vezetni, you know emberi természet. Mondtam azt is, befogadásból nem fog európai jól lét következni, hiába újjonganak a befogadáspártiak a pápa beszédén.
Gyúnyoltál - rendben.
Ha már társadalmi szinten lehetségesnek tartottad, majd itt a legutóbbi kis szösszenetben levezetted, hogy mégis miért lehetetlen,(hitelességi probléma) akkor bizonyítsd, hogy lehetséges, legalább a saját kis életed szintjén, saját kis otthonodba fogadd be őket.
Mire válaszod: te vagy a keresztény, (azaz nem fogadsz be) (azaz lehetetlen)
Morális mérce a'la tozsdenyul bemutatva, ami feljogosít téged mindenre.
Hát így jár az akinek arcára fagy a gúny.