Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Koffein Előzmény: #779856

Te hoztad be Orbánt :) az egész innen indult #779800

Itt miről is volt szó? Mire értettem? Arra, hogy a jogvédők tüntettek (azt nem tudom, hogy még tüntetnek-e), a Calaisi migránsok mellett, hogy a hatóság ne számolja fel a környéket.

Innen megérkeztünk bő 7 óra után az Orbánozáshoz.

Megjegyzem, hogy ha a nagy EU vezetők nem látnának rációt, abban, amit Viktor cselekszik pl egy kerítés felhúzásával, akkor ez a hír meg se született volna

Ne szűkítsük le a vitát arra a szintre, hogy ezek a falak, vagy ahogy a német politikus is fogalmaz "fedett platform", vagy "szárnyas kapu"k, mind Orbán miatt épülnek. Ugyan már. Ki az Orbán a nagy halmazba? Ki? Egy kis paraszt a sakktáblán. Kik határozzák meg európa mozgását, szívdobannását? Hát Merkel, meg Hollande, meg Renzi, meg Cameron (aki amint tudjuk kiszállt a buliból). Szóval Orbán egy kis zabszem, aki körbekerítheti az országot, ha Merkel+Hollande+Renzi azt mondja, hogy sehol nincs kerítés, és lehetetlenítsük el ezt a kis ugribugrit, mert kerítés nélkül is megtudjuk MI a nagy EU oldani a problémát. De kiderült, hogy senki nem tudja fedett platform nélkül megoldani a problémát. Szóval miről beszélünk? Ki, kinek is ad táptalajt?

Az amit leírtál #779855 -ben azaz, amire nagyon is jól ráérzett a Habony média, és kijátssza a lapjait, hogy ne kelljen az ország dolgairól beszélni. De ha hagyják (mármint az ellenék, és miért is ne hagyná? mert hagyja), hogy Orbán azt csináljon, amit akar, akkor azt fog csinálni, amit akar. Amint írtam, ez a társadalom hibája, ezt a politikai lezüllesztés megkezdték már a 90es években, de tökélyre Feri fejlesztette, amit átvett, lemásolt egy az egyben a Habonyi művek, és ezt tökéletesre csiszolta. Néha ledob egy kis húst hadd zabáljatok, rágjátok? Ízlik? Igénylitek? Többet akartok? Egyszerre harsogj a nép, igen, dobj még többet és többet. Há hogyne, tegnap brüsszel, ma migráns, holnap putyin, holnapután trump, azután meg istentudjami...