Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

tozsdenyul Előzmény: #779814

Hol jogvédösködtem? Én azt látom, hogy pl a gyújtogatást relativizálod a németeknél, meg a kamionost sajnálod. De én jogvédösködtem? :)

az úgy nem megy, hogy rohadjon meg a gyújtogató migráns (aki tüntetöleg gyújt) , a német gyújtogatás (aki más emberre gyújtja rá a szállást) viszont önvédelem...

Következetesség hiányánál nem rád gondoltam elsösorban, de látszik a helyzet súlyossága :)

A magyar esetnél nem tudom ki mire gondol, én pl se feleség se gyerek esetre, de szerintem amúgy sem számít, minden rögzült már régen, a kerék meg halad tovább...nagyjából a felesleges szófosás szintjét érte el a " vita" sikeresen kiiktattak minden rációt ugye, akiknek a ráció fájna

(visszautalva elözö hozzászólásomra, ezt a következetlenséget érti a migráns, nem múlik el nyomtalanul a dolog. Attól még, hogy a mindenhonnan az arcodba fosott gyülölet közepette, arról nagyot hallgatnak hogy közben verik a migránsokat, rájuk gyújtják rendszerszerüen azt a pöcegödröt is, amit szállásnak csúfolnak, attól mindez létezik. És olyan válaszgyülöletet kelt bennük, hogy abban nem lesz köszönet. Tudom, megint mindenki más lesz a hibás, és a következö béketárgyalás után megint lehet visszafele mutogatni, ahelyett hogy elöre gondolkodtunk volna)