Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

törölve

#650862 prospero Előzmény: #650765

Némi önellentmondást vélek felfedezni aközött, hogy a bankrendszerből vonják ki a forrást és aközött, hogy ezek a pénzek soha nem is jelenhettek meg a magyar bankrendszerben - ergo ezek a pénzek nem vonódnak ki a magyar bankrendszerből - hiszen adózatlan pénzek ráadásul azokat igyekeztek az adóhatóság elől elrejteni...

törölve

#650765 Ricsi Előzmény: #650755

Direktben nem áramlik a pénz, mert az állam nem ad kölcsön plazmatévére...

Kikerül a pénz a gazdasági körforgásból, így egyre lejjebb fogunk süllyedni. De ha nektek jó, nekem mindegy, mint már mondtam...

törölve

#650764 Ricsi Előzmény: #650755

Szerintem meg nem, ezt máshogy látjuk...

A bankrendszer ölég régóta működik, és mindenütt ugyanúgy. Persze, mások a kamatok, a marzsok, de a működési elv ugyanaz, és viktor miatt sem fogják megváltoztatni. Ahogy a focit sem, mert bölcs vezérünk szerint hülyeség üzleti alapon focit csinálni. Így sosem lesz esélyünk üzleti modellel működő csapatokat megverni. Tiszta komenyista duma :D

Re: így kell eladósodni pikkpakk

#650755 Rozsdáskilincs Előzmény: #650750

felesleges volt hizlalni a bankokat, mikor direktbe is áramolhat a pénz. gondolom kezdenek rájönni hogy jobb lenne az állammal együtt működni mint ellene:)

törölve

#650750 Ricsi Előzmény: #650749

Azt már a prémium államkötvénnyel megtették. Elveszik a banki forrásokat, és jajjgatnak, hogy nem adnak a bankok hitelt. Számomra ez is nevetséges...

törölve

#650749 Rozsdáskilincs Előzmény: #650733

"Nem beszélek veled erről többet, mert nem is érted a különbséget...""

a különbség azt hiszem az hogy megpróbálják elszívni a bankoktól a forrásokat..

törölve

#650733 Ricsi Előzmény: #650714

Te tényleg ennyire ostoba vagy?

Ha svájcba beteszel pénzt mondjuk magyarként, és nem adóztad le, akkor kiveszed, elköltöd, és az APEH megbüntet, hogy honnan van.

Ha ilyen államkötvényt veszel, majd elköltöd, akkor semmi köze hozzá. Ezt hívják a pénz tisztára mosásának, és most ez lett állami szintre emelve.

Nem beszélek veled erről többet, mert nem is érted a különbséget...

törölve

#650727 tozsdenyul Előzmény: #650716

nekem nem kell rendszerkritikus párt, elég ha jobboldali...

és innentől kezdve természetesen messze van az igazságtól, amit hirdetsz.

az alternatívák meg nem úgy születnek, hogy erősek.

törölve

#650725 prospero Előzmény: #650716

Ez persze nem azt jelenti meglátásom szerint, hogy ne lehetne kritizálni a hibákat, vagy a korrupció szintjét, vagy bármit amit a Fidesz kormány elcseszett... ez csak annyit jelent, hogy jó lenne, ha a helyén kezelnénk a dolgokat... és kettőnk között az a különbség én úgy látom... hogy az én viszonyítási pontom a volt kormányzati ciklusok... a Te viszonyítási pontod...pedig úgy érzem: egy elvont idealizált dolog...

Tehát ebből következően Te mindig a kormány kritikusa vagy tozsdenyul....teljesen mindegy, hogy ki van kormányon... remélem lesz rá mód, megtapasztalni, hogy egy remélhetőleg a távoli jövőben bekövetkező balhibbant kormányzás esetén mennyire fogod kritizálni a kormány tevékenységét... persze csak akkor... ha lesz kritizálnivaló ;-)

törölve

#650716 prospero Előzmény: #650684

"u.i: a legkártékonyabb emberfajta, aki próbálja a két komcsi párt küzdelmére szűkíteni a dolgokat, és ha az egyiket kritika éri, az csakis a másik melletti kiállás lehet."

Ez nem a legkártékonyabb emberfajta... hanem az igazság... majd ha lesz egy rendszerkritikus párt, aki kormányképes és legalább olyan erős, mint a Fidesz és/vagy az MSZP... akkor lehet azt mondani, hogy van valós alternatíva ami mellett ki lehet állni, ha nem tetszik sem a Fidesz... sem az MSZP... de nincs ilyen erő tőzsdenyúl... ergo... minden kritikai megnyilvánulásotok a balhibbantak malmára hajtja a vizet... és ez még akkor is így van... ha ez nem tetszik Neked...

törölve

#650714 prospero Előzmény: #650689

A svájciak megkérdezik, hogy honnan van a pénz? Ez nekem teljesen új! XD!

A félreértések elkerülése végett én is látom a kormány hibáit... attól még nem kampányolok a másik oldal mellett... Te viszont...

Lehetne harmadik oldal... de nincs...még...tudod miért?.... hát azért mert a balhibbantak felzabálják őket.... lsd. LMP... Bokros Lajos pártja...mindenki csak Orbánnal szemben tudja és képes magát meghatározni... ezzel pedig automatikusan átkerül a balhibbant oldalra...Jobbik pedig ugyanúgy nem tud megoldást azokra a társadalmi problémákra amivel operál... mint a többi párt.... Ez az igazság....

#650689 Ricsi Előzmény: #650677

Nem igaz, mert itthon a berakás pillanatában legális lesz a pénz, többet nem lehet megkérdezni, honnan van, míg a svájci számlákon levőt meg lehet.

Egyébként pedig te fordítva ülsz a lovon, mint a viktoriánusok nagy része. Azért, mert én látom ennek a bagázsnak a hibáit, azzal még nem kampányolok a másik oldal mellett. Mert szerintem lehetne egy harmadik oldal.

Szerintetek létezik csak narancs komcsi, és vörös komcsi, szerintem lehetne komcsi nélküli kormány is.

törölve

#650684 tozsdenyul Előzmény: #650676

"ne agitálj már folyton a balhibbantak mellett... "

persze, agitáció csak az igazán érdemes fórumozók számára van fenntartva..

jó kis hosszú kampánynak nézünk elébe...

u.i: a legkártékonyabb emberfajta, aki próbálja a két komcsi párt küzdelmére szűkíteni a dolgokat, és ha az egyiket kritika éri, az csakis a másik melletti kiállás lehet.

Ennél csak egy undorítóbb létezik, aki a két komcsi pártra szavaz felváltva, és felváltva agitál mellettük...

(nem tartom kizártnak, hogy ennek a hülyeségnek, és a prospero féléknek köszönhető a szocik térnyerése, hiszen - szerintük - nincs is más alternatíva)

törölve

#650683 Margaretta Előzmény: #650676

Mint már írtam, a választások eredménye, hogy ki kerül hatalomra senkit nem kellene, hogy érdekeljen.

Normális országokban (pl. Németország) szarnak erre és nem hatja át a mindennapok gondolkodását, hogy ki van hatalmon. Azért nem, mert bárki kerül az országuk élére, mindig egy stabil, kiszámítható jövőképpel élhetnek.

Itt felturbózott ez az egész. Azért, mert egyik sem képes a stabilitást és kiszámíthatóságot nyújtani. Így kvázi mondvacsináltan átteszik az összes felelősséget a választókra, akiknek igencsak csekély eszközeik és befolyásuk van arra, hogy az épp négyévig regnáló kormány mit csinál.

Minősíthetetlen szemétdomb.

törölve

#650682 walex Előzmény: #650676

Ezt a forradalmárok csak maguknak köszönhetik. Annyira vakon nézed az eseményeket, hogy az hihetetlen. Sorban írtam be azokat a lépéseket, amik önmagukban is egy darab öngólt jelentettek. Ebből volt vagy 7-8 db legalább, mióta VM került a kancsal helyére. Ezek mellé még a pofátlanság is szerepet kapott. Nem csodálkozom, hogy ez sokaknál kicsapta a biztosítékot. Azok viszont idióták, akik emiatt visszamennének a vörös komcsikhoz.

Ha nem tanulnak a hibáikból, saját maguknak köszönhetik az újabb buktát.

törölve

#650678 prospero

Akinek ez hiányzik, az szavazzon a balhibbantakra:

Gyurcsány Ferenc:

"Az Orbán-kormány közös ünneplésre hívja az embereket, „Együtt az ország” jelszóval. Az a kormány mondja ezt, amelyik megcsúfolva Szent István örökségét szembefordult Európával, az európai értékekkel; amelyik rákényszerítette az országra a maga egyoldalú alaptörvényét; amelyik a lerombolt jogállam helyébe önkényuralmi rendszert épít, amely naponta veszélyezteti a mindennapi élet szabadságát; amelyik lábbal tiporja a társadalmi igazságosságot, megsérti a szegények, a nehéz sorsú emberek, az etnikai és kulturális kisebbségek jogait, emberi méltóságát; amelyik gazdasági, politikai és morális zsákutcába vezette az országot.

A Demokratikus Koalíció nem ünnepel együtt ezzel a hazug kormánnyal. A Demokratikus Koalíció azért dolgozik, hogy az idei legyen az Orbán-kormány utolsó nemzeti ünnepe. Jövőre ünnepeljük közösen a demokratikus, Európába visszatért Magyar Köztársaságot, egy jobb, szabadabb, igazságosabb Magyarországot!"

törölve

#650677 prospero Előzmény: #650666

"Én nem akarok olyan országban élni, amelyik gyerekkereskedők pénzén tartja el magát. "

Úgy tudom itt többek számára Svájc egy etalon ország... pedig ott sem tesznek mást, csak anonimitást nyújtanak a számla tulajdonosnak....például gyerekkereskedőknek...

törölve

#650676 prospero Előzmény: #650666

Na kezdenek beérni az MSZP folyamatos hazugságaiés persze a kormány kisebb nagyobb hibái...

"Múlt hónapban Budapesten a biztos szavazók körében a Fidesz–KDNP 39, az MSZP 28, az Együtt–PM 11, a Jobbik 10, az LMP 6, a DK pedig 4 százalékon állt. Ha mechanikusan összeadjuk a táborok méretét, akkor az esetleges MSZP–Együtt–DK-koalíció 43 százalékon áll, ami 4 százalékkal több, mint a kormánypárti szavazók aránya."

Akárhogy számolom, az országnak az a része, ami a legjobban él és alig van oka panaszra a többiekhez képest...azaz az ország ötödét képviselő Budapesten 60-40%-ra vezet az ellenzék a Fidesszel szemben... lesz még itt új alkotmány... és az ország további szabad kiárusítása (föld, víz és közművek) a külföldieknek... hiszen a budapestiek nem földtulajdonosok... miért is érdekelné őket, hogyan fogják kiforgatni a vidékieket a javaikból... nem is a legdrágább közműdíjakat fizetik pl. vízért és csatornáért... miért is érdekelné őket, hogy mi lesz a vidékiekkel... 2002-ben egy négyes metróval meg lehetett vásárolni őket... 2006-ban meg egy 1900 milliárdos államháztartási hiánnyal...

Ricsi, ha kérhetem... ha úgyse akarsz itt élni, akkor Neked úgyis mindegy.... ne agitálj már folyton a balhibbantak mellett...

#650672 Stiv Előzmény: #650666

Ide csak az teszi be aki nem adózott vagy egyéb jogcímen megszerzett pénze után..5 millió ft. a beugró,névtelenül 5 év alatt kimosható lesz a zseton..

A kormányt nagyon foglalkoztatja a külföldi számlákon tartott pénzek...Már mindent kitalálnak,hogy haza hozzák...Úgy látszik túl sok mani van a Svájci bankokban...

törölve

#650666 Ricsi Előzmény: #650663

Akkor temessük el őket.

Hogy mindig másokkal foglalkoztok, nem is értem. Mindig lehet majd találni a világon egy országot, amit fel lehet hozni, hogy naugye, ott is szar.

Beszélgessünk arról, hogy mi oda süllyedtünk, hogy bármiféle pénzt befogadunk, származzon az gyerekkereskedelemből akár:

A törvény előírja azt is, hogy a jövedelmet - nemzetközi szerződés eltérő rendelkezése hiányában - belföldről származó jövedelemnek kell tekinteni, a jövedelem megszerzőjét pedig - ha csak ennek ellenkezőjét ő maga nem bizonyítja, vagy nemzetközi szerződés eltérően nem rendelkezik - e jövedelem tekintetében belföldi személynek kell tekinteni.

Magyarán, bárki külföldi - fegyverkereskedő, drogdíler, szervkereskedő - idehozhatja a pénzét, mi tisztára mossuk. Ez az erkölcs olyanszintű lealázása, innentől kezdve számomra, a komcsik bármit is csináltak mostanában, semmi ehhez képest.

http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/indul_az_allami_penzmosoda_teljes_inkognito_a_gazdagoknak.1037423.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Én nem akarok olyan országban élni, amelyik gyerekkereskedők pénzén tartja el magát.