Regisztráció Elfelejtett jelszó

Coronavírus - Covid19

Azért az szép, hogy szer…

#859721 walex

Azért az szép, hogy szerbek ki-be mászkálhatnak, de a romlott nyugaton dolgozó magyaroknak 2 hét karantén van.

igen, miközben adókat cs…

#859363 Ibiza Előzmény: #859296

igen, miközben adókat csökkent és a multi cégeket és pénzeiket próbálja usába terelgetni, oda koncentrálni. A katonai kiadásokat csökkenti, csökkenti a nemzetközi szervezetek kitömését és nem akar a világ zsandárja lenni, csupán őrizni a befolyási övezeteit szívesség nélkül. Megmondja olyan nemzetközi szervezeteket támogat ami usa érdekeit képviseli annak untermankodik. Nyomás alatt tartja zsarolja a tőle függő partnereit. Keményen direkten.

re

#859362 Ibiza Előzmény: #859281

igen, lényegében ezt gondolom, volt némi ellentét a hatalmi ágak között.
Brexit? igen, gyengíteni akarták európát, gondolták ha kilépnek az előnyök maradnak a terhek nem. Főleg mivel látszik a görög, olasz spanyol gyengeség amit finanszírozni kell, soros be is jelentkezett a csak kamatos mézesmadzaggal. Ha elérnék a közös európai egyesült államok létrejöttét a közös gazdálkodással a közös terhekkel akkor angoloknak is jutott volna belőle.


ez régóta jelen van, lát…

#859361 Ibiza Előzmény: #859302

ez régóta jelen van, látszik amcsi filmekben, van egy bunkó egyszerű vonal benne és van benne egy finomabb vonulat. mindenki válogathat.

Trump célcsoportja az el…

#859302 TrendMan Előzmény: #859296

Trump célcsoportja az elszegényedett vagy elszegényedő félben lévő fehér farmerek és kisemberek.

Olyanok a közlései, amit ez a közeg könnyen be tud fogadni.

több tőkecsoport van pl …

#859294 Ibiza

több tőkecsoport van pl a zsidók vannak nácik, indiai, d-amerikai, arab stb..

Ne feledjük a soros képviselte háttérhatalomnak a clinton leány kellett volna. Tutira vették a győzelmet, lazítottak és trumpi pr munkája bejött, olyanokat szólított meg akiket a clintonné nem tudott...szerencsés konstellációja volt a trump oldalnak.

Vagy lehet másik gondolat, nem tudtak megegyezni a legerősebb háttérhatalomban ezért elengedték és behúzták a bohócot.

Vagy.. azért kellett trumpi, hogy a következőn csont nélkül átmenjen a jelöltjük...tudhatták jön a vírus, addig elkínlódgat.

trumpiról nincs világos képem, vagy tényleg egy buta bohóc vagy tud valamit és csak bábozik. Amikor bemondja mindenki igyon fertőtlenítőt és nincs mögötte smile...elég fura legény az tény.Egy új, veszélyes fogalo…

#859290 TrendMan

Egy új, veszélyes fogalom:

--> !!! a tömegközelkedés !!!

re

#859281 Spade Előzmény: #859251

A háttérhatalomnak különböző fragmentumai vannak, történetileg pl. a francia nagypáholy (grand oriens ennek tagja Sori, és a jakobinusdiktatúrát is ők csinálták na és trianoni döntéseket is) és az angol nagypáholy ezt most angliában pl a kenti herceg vezeti. És ezek eléggé szembenállnak egymással bár a legfőbb pü hatalom felettük áll illetve mind2 része Mind2 világhatalmat akar az angolszász kb mint az angol gyarmat birodalom volt , az oriens meg kb mint a világ proletárjai egyesüljenek. Az angolszász hisz a nagy építőmesterben, az oriens durván hit és vallásellenes. Az ellentétet mutatja francia forradalmat majd napoleont is az angolok verték le. Amiknál is megvan ez a 2 nagy páholy a keleti part és Kalifornia oriens a középső rész meg az angol illetve ennek alrészei skull and bones stb.. Ez támogatja Trumpot és Angliában Borist is, és támadja őket sori képében az oriens. Ez a harc van a brexit mögött is

A háttérhatalom támogatt…

#859267 matgab Előzmény: #859251

A háttérhatalom támogatta Hitlert is, ugye pont az ő kampánypénzeiknek köszönhetően jutott hatalomra, csak aztán elfordult tőlük -mint tette azt részben Orbán is.

Trump esetében a háttérhatalomnak csak annyi érdeke volt, hogy egy tuskó buta amcsi legyen az elnök, aki majd könnyen irányítható.

Ilyen szempontból a háttérhatalomnak tökéletesen megfelel Trump, de igazából nem lényeg nekik, hogy Trump vagy egy másik hülye az elnök.

-- Trumpra jár a rúd -

#859219 Koffein Előzmény: #859214

Mennyire furmányos, hogy a saját népét szívatja elsőként, utána az egész világ térdre kényszerül. A fejlődő világ politikusai örülnek, hogy levegőhöz jutnak, a nép elkezd rájuk hallgatni, isszák szavaikat (már ahol)... s közben bevásárolják magukat a hanyatló nyugati cégekbe...

-- Trumpra jár a rúd -

#859214 TrendMan Előzmény: #859210

Ebben egyetértek az előttem szólókkal.

Sőt én még arra is gondoltam, hogy a kínaiak vágnak vissza valamilyen formában a sok szivatásért (vám-háború, Huawei-ügy etc.) neki.

sztem ez a fertőzés mind…

#859210 matgab Előzmény: #859188

sztem ez a fertőzés minden politikusnak jól jött -kivéve talán Trumpnak.

A kínaiaknál lévő polgári elégedetlenségi mozgalmak eltűntek, a szíriai helyzet a háttérbe került, nyugodtan lehet lövöldözni a kurdokat, az oroszoknak is jó, mert nem szólnak a hírek kelet-ukrajnáról, a brazil elnöknek is jó volt, mert nem basztatják a dzsungel írtásért és az európai politikusoknak is jól jön, mert mindegyik elengedheti végre a hiányt, végre költhetnek az államok szabadon és amellett reklámozhatják magukat, hogy milyen faszán megvédték az egész népet egy ilyen halálos vírustól.

És persze a legjobban a pénzügyi háttérhatalom járt, aki megszavaztatta az USA végtelen pénzzel való eladósítását , illetve jól jártak a shortolással és az azt követő longolással is. Meg bekorlátozhatják a szabadságjogokat, nyomkövetésekkel, vakcinákkal meg majd jöhet az emberbe ültetett chipek világa mint végső megoldás.

Azt nézted, h Trumpnak m…

#859188 KawaBazsy Előzmény: #859082

Azt nézted, h Trumpnak milyen szívás ez a vírus? Folyamatosan csökken a népszerűsége.. Sztem pont, hogy a kínaiaknak volt érdeke a fertőzés.