Regisztráció Elfelejtett jelszó

Coronavírus - Covid19

A vészhelyzet soha nem é…

#877944 matgab Előzmény: #877941

A vészhelyzet soha nem érhet véget,

varázsolj nekünk valami szépet!

....

Jelenleg meddig tart a v…

#877941 TrendMan

Jelenleg meddig tart a vészhelyzet?

Tudja valaki?

ettől nem lesznek ideáli…

#877804 Ibiza Előzmény: #877773

ettől nem lesznek ideális szavazópolgárok, sőt látens mikro forradalmárok lesznek

Én azt látom, hogy amire…

#877773 matgab Előzmény: #877725

Én azt látom, hogy amire tavaly azt mondták, hogy csak a hülye összeesküvés elméletekben hívők handa bandázása, meg olyan hülyeség, mint a gyíkemberek, meg a laposföld hívők tanai, azok mostanra gyakorlatilag megvalósultak.

Például az, hogy ma már csak vakcina útlevéllel lehet gyakrolatilag utazni szabadon. Sőt abból sem minddel, csak a Pfizer- Moderna- Janssen-nel.

Aztán azt is rebesgették, hogy az egészségügy ellátást is a covid oltásoktól teszik függővé. És látni, hogy ma már egy sima háziorvosi rendeléshez is kell...

Persze lehet PCR tesztekkel is rohangászni, de gyakorlatilag mivel 48 órás PCR teszteket fogadnak el, ezért aki PCR-ozva akar normális életet élni, az, most már 2 naponta mehet tesztelni, ami gyakorlatilag lehetetlen.

Vagy kötelezővé teszik az oltásokat. Ma még ugye nem mindenkire, mert azt tényleg nem venné be az emberek gyomra. Először kötelezővé teszik az eü dolgozóknak, aztán a légiszállításban dolgozók részére, aztán az oktatásban dolgozók részére aztán a tanároknak, aztán a kereskedelemben dolgozóknak, aztán a gyárakban dolgozóknak, aztán a fodrászoknak meg aztán a maradnéknak...


Hogy Orbánnal egyeztettek -e? Ezt nem tudjuk, de aki ellenáll, az Észak Korea, Fehéroroszország , ott az mind teljes szankciók alá helyezik és megpróbálják megbuktatni a rendszert. Ahol sok a covid kollaboráns, ott beérik azzal, ha épp csak az elnök hal meg...

Orbánék nem hülyék, nem kellett velük egyeztetni, meglátták azt, hogy itt nem szembe kell vizelni, hanem kihasználni a lehetőségeket, amiket a nemzetközi helyzet nyújt.

észtország

#877741 TrendMan Előzmény: #877733

Nem eszik olyan forrón a kását:

1) Minden kormány ki akarja használni a média-hatást, olyan fiktív szenáriókról beszélnek előre, amelyek később meg sem valósulnak.

2) A két észt cikkben arról van szó, hogy az az oltatlan, aki Corona pozitív lesz jövőre, az - és annak a szoros kontaktjai - majd nem kapnak TB-támogatást a karantén idejére.

Nem arról van szó, hogy ha valaki oltatlan, akkor megfázás vagy agyvérzés esetén nem kap TB-támogatást.

Az észt államgépezetről még azt érdemes tudni, hogy az EU-ban élen járnak az intézkedések elektronizáltságában (Nyílván kis 3M ország ezt könnyebben keresztül is tudja vinni.)

Jól néz ki ez az állami hivatalnok a képen.

Olyan, mint egy 20 éves Beatles-tag hírnév előtt :-DDD

észtország

#877736 walex Előzmény: #877733

Ők is csak jót akarnak az oltatlanoknak.

Elképesztő, hogy szinte minden ország mennyire beállt a sorba. Alig van kivétel. Mindenhol a zsarolás, jogfosztás lett a módszer. Azt felejti el lassan mindenki, hogy az oltott is fertőzhet, nemcsak a szemét oltatlan, de ez nem lényeg. Pörögjön csak a vakcina biznisz.

Ha valakinek az oltás óta baja van vagy utána meghalt, az természetesen nem az oltástól van, hanem más az ok.

Nem a félévente történő oltás lesz a megoldás, ez egyértelműen látszik szerintem.

.. oltásellenesség: a szociálpszichológus aggódik ...

#877726 TrendMan Előzmény: #877725

https://infostart.hu/eletmod/2021/09/17/szocialpsz...

Milyen érdekes!

Teremtenek egy olyan világot, ahol az interneten és a médiában minden második bit hamis, félrevezető, féligazságot tartalmaz és egy egész más entitás egész eltérő önérdekét képviseli, aztán csodálkoznak azon, hogy az emberek bizalmatlanok!

Jééééééééééé ...

".. ha már mindenki be v…

#877725 Ibiza Előzmény: #877646

".. ha már mindenki be van oltva. Ideális szavazópolgárok egy mindenkori kormánynak."

ez értelmetlen. A fotel forredalmárok érvelése, akik már minden szitán átlátnak és ők már a nirvánában leledzenek, utána reggel mennek a tescoba dolgozni.
Az egész világon így a nagy nyugaton is hasonló feltételeket szabnak mint nálunk, ezek összehangolták a lépéseket a gaz orbánnal? gyerekes.
Mindenki maga dönti el oltat vagy sem. Vannak helyek ahol vannak feltételek aki teljesít az nyalhat.
Tök szimpla helyzet, van egy világjárvány ami veszélyes, nem pontosan tudták a hatásait, egy megoldás van rá az oltás. Miért alakult ki a járvány és vannak haszonlesői az egy másik kérdés.

https://forbes.hu/uzlet/…

#877723 walex

https://forbes.hu/uzlet/orban-viktor-maszk-jarvany...

"A kormány nem fogja mindenki számára kötelezővé tenni az oltást, Orbán szerint „ezt a magyar ember gyomra nem veszi be”, de arról folynak tárgyalások, hogy bizonyos munkakörökben a munkáltató kérhesse az oltottságot az alkalmazottaitól."


Nagy illúziói ne legyenek senkinek, a Parragh féle eltartott ingyenélők kérését meghallgatva bárki, aki ügyféllel dolgozik, tömegben dolgozik (pl. gyárban), azoknak szerintem kötelezővé teszik, illetve áttolják a felelősséget a munkáltatókra. Ha vakakinek nem veszi be a gyomra majd a kötelező oltást, az reklamáljon a munkáltatójánál és ne jóságos Fideszt szidja majd, ami valószínűleg megteremti ennek majd a lehetőségét.

Ha ezt meglépik, a bukásukat írják alá.

Persze, hogy így van. Fő…

#877646 matgab Előzmény: #877624

Persze, hogy így van. Főleg a média által gerjesztett hisztiről van szó. Kétféle ember oltatta be magát. Első körben azok rohantak oltatni, akik pánikoltak és az oltásban látták a megváltót. Azóta is rettegnek a covidtól, nézegetik van-e ellenanyaguk és már tűkön ülve várják, hogy magukba nyomhassák a 3. oltást is.

Ezek valóban pánikolnak, ezek hangját kapja fel a média, kötelezni akarnak mindenkit , hogy oltassa be magát, mert akkor jöhet csak el a megváltás, ha már mindenki be van oltva. Ideális szavazópolgárok egy mindenkori kormánynak.

Az emberek nagy része meg azért oltatta be magát, hogy tudjon utazni, étterembe járni stb. stb nagyobb basztatások nélkül. Szerintem ez az oltottak legalább fele, 2/3-a, ha nem több.

És pont leszarják, hogy más oltva van-e vagy nincs. Tudják, hogy attól hogy oltottak, attól még ugyanúgy (vagy akár jobban) fertőzhetnek, mint a tünetesek és azt is , hogy a védettség is gyengül, múlik, majd ha a 3. oltáshoz kötik a szórakozást/ munkát stb.stb-t akkor beadják maguknak a 3. oltást is, de amíg nem muszáj, addig nem.