Regisztráció Elfelejtett jelszó

Laikus segitseg keres

​ Is it safe to buy NBA 2K21 MT at GameMS?

#866661 jasmyn
NBA 2K21 Next Generation on Xbox Series X is the next-generation version of the next-generation game, which has been satisfactorily evaluated on Xbox One. This version was released in September 2020. Here, the team of developers built a new version of the game for the new console from the ground up. But honestly, from the beginning, the visual effects were excellent. On the other hand, you can Buy NBA 2K21 MT get more powerful players and then enjoy amazing visual effects. NBA 2K21 looks great, from the way individual players move on the court to the wood that shines in the spotlight. The player model looks great and is very detailed in all operations performed; whether it's the paddock, attending a celebration or listening to the coach's guidance during overtime, this is a satisfying NBA 2K21.



GameMS is an online store dedicated to selling NBA 2K21 MT, which can help you quickly acquire powerful players. At GameMS you can enjoy high-quality service and low prices. All of their NBA 2K21 MT are sold at a price lower than the market price, and there will be some other discounts, so you can buy 2K MT at the cheapest price at GameMS. They use face-to-face transactions to ensure that your account is 100% safe. They also have a 24-hour online customer service to help customers solve problems at any time until the order is completed. Their inventory is stable and every order will be delivered quickly. Believe me, GameMS must be your best choice for buying NBA 2K21 MT.

Where should I buy MUT 21 Coins?

#866660 jasmyn

Madden 21 is the newest member of EA's annual football simulation franchise. EA has launched many plans for the next iteration of "Madden 21". For example, the next-generation version will have enhanced AI behavior and will be supported by 5 years of NFL tracking RFID chip actual combat experience in the NFL. X series players who upgrade their copy of the game can enjoy all the benefits of their new consoles in advance. EA obviously has some interesting plans to restore it to its original state. The latest version of Madden 21 aims to create a more realistic visual effect. I hope this is just the first step for EA to make Madden NFL 21 a better game for everyone. For players, Buy MUT 21 Coins is still a good way to quickly improve the game's strength.



If players want to gain an advantage in the latest version of Madden 21, they can buy Madden 21 Coins at GameMS. GameMS is an online store specializing in the sale of game currency. They have more than 8 years of experience. The high-quality service and good integrity have gained the trust of more and more people. They have absolutely safe trading methods, and every transaction will be supervised to ensure the absolute security of the player's account. And they have a large inventory to ensure delivery within 5 minutes. If you encounter any problems with your order, please contact their online customer service. Their online customer service is available 24 hours a day to help you solve the problem at any time. If you buy Madden Coins at GameMS, you will definitely get a good experience.

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863043 Koffein Előzmény: #863042

az adózáson kívül én erre is rákérdeznék:

"A vasarolt mennyiseg akkor 25 000 Ft-ert(Discount-tal egyutt): 0,2511 reszveny( bar ez itt most nem is szamit)"

ha közösbe kerül a pénz, akkor is valaki kevesebb rv-t kap, ha így számoljuk.. nem mondhatják azt, hogy bocsika, kerekítési probléma :) én még mindig úgy tudom elképzelni esetedbe, hogy levonásra kerül a pénz és kb 4 havonta kapsz 1 db-ot..

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863042 Laszlo_99 Előzmény: #863041

Ugy tudom, hogy tortreszvenyeket vasarolnak (gondolom ha osszeadjak mindenkiet akkor kijonnek az egeszek). Eladni is lehet majd a toredekreszvenyeket, amit az alapkezelo intez.

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863041 Koffein Előzmény: #863039

Gondolom a cég csinál egy gyűjtőszámlát, oszt 3-4 havonta kap 1 részvényt.


Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863039 Fornit Előzmény: #863036

Azt sem lehet tudni, hogy lesz e, abból indulsz ki, hogy a nyereség nem kérdés, csak a mértéke az.

Az a +20%-os kiegészítés jól hangzik, ad egy jókora előnyt.

A chartról úgy látom, hogy egy db részvény ára HUF-ban 100.000 felett van, ezt a havi brutto 0,5-10%-ából hogyan lehet megvenni egyáltalán?

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863036 Laszlo_99 Előzmény: #863022

Teljesen igazad van, nem lehet tudni mekkora lesz a nyereseg. Arra szeretnek rajonni, hogy a 20%-os discount "kiegeszitessel" , az adozas utan legalabb az inflaciot allja-e. Hamarosan beszelek egy adoszakertovel, hogy adozas resze kitisztuljon szamomra. Koszonom a velemenyed!

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863022 Koffein Előzmény: #863021

Azt senki nem tudja, hogy 3-5 év múlva mekkora lesz a nyereség egy adott részvény után. Megnézed a Roche grafikonját láthatod, hogy hullámzik az árfolyam.

Ez havi chart, de ha napira váltasz, még nagyobbak a hullámok.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_7d928d507c75d4ff0a40c4b86442d54d.pnghttps://invst.ly/s34rg

Ha hiszel a cégben, ahol dolgozol, akkor ez lesz több is, de egy válság alatt lesz kevesebb is, hisz meglátszódik a 2000-es dotcom lufi kidurranása, a 2008as hitelválság, meg az utáni fellendülés..

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863021 Laszlo_99 Előzmény: #863010

Koszonom a tanacsod, erre ugy keszulnek a cegnel, hogy negyedevente segitenek az adozasban mindenkinek, ami egy nagyon jo dolog, viszont mielott eljutnek oda, csak szerettem volna korulbelul beloni, hogy egyaltalan megeri e vagy sem (hiszen 3 evig nem adhatom el a reszvenyeket) . Amennyiben megeri akkor mekkora az az osszeg aminek valoban van ertelme 0,5-10 % kozott a brutto berbol befektetni. Tudom, hogy szokatlan a keresem, de probalom kideriteni a "korulbeluli" nyereseget adozas utan

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#863010 matgab Előzmény: #863007

én megkérném a céget, hogy kérjen a dolgozóknak adott speciális juttatás adózásáról egy állásfoglalást, hogy hogyan adózzanak utána.

Mert elvileg a cégnek sem jó, ha alkalmazottai a motivációs bóusz miatt stresszesekké válnak.

Mondja meg az adótanácsadó, hogy melyik rubrikában kell milyen árfolyammal melyik országban feltüntetni a kettős adóztatási egyezményeket figyelembe véve a jövedelmeket és mennyi adót kell utánuk fizetni.


Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#862882 Laszlo_99 Előzmény: #862872

AG-nak van irva

  • AG / Aktiengesellschaft (Részvénytársaság)

Igen , megtalaltam a reszvenyt, barki veheti.

Egyebkent en a magyarorszagi kirendeltsegenel dolgozom ami Ltd., ha ez szamit.

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#862872 Fornit Előzmény: #862868

Egy Nyrt-ről beszélünk, ennek a cégnek a részvényei szabadon, bárki által megvásárolhatóak a tőzsdén?

Dolgozoi reszveny XY svajci cegtol. Mennyi az annyi?

#862868 Laszlo_99

Kedves Forumozok!

Szeretnem kerni a segitsegeteket egy kalkulacio gyanant (miutan atneztem a legtobb szekciot, nem talaltam hasonlo kerdest e temaban).

XY svajci cég lehetoseget ad a dolgozi szamara, hogy reszvenyeket vasaroljon az XY cegtol. Tulajdonosi jogot adnak a reszvenyekre, ha jol ertelmezem ezert leszek jogosult a reszveny utan jaro osztalekra. A brutto eves fizetes 05%-10% -at lehet befektetni es ezt havonta levonjak a netto fizetesbol, majd abbol vesznek reszvenyeket. Evente egyszer lehet modositani a 05%-10% kozotti osszeget. 3 év turelmi idoszakot hataroztak meg,ha jol ertelmezem, akkor azokat a reszvenyeket tudom eladni csak ahol lejart a 3 ev, vagyis gordulo es a 3 ev utan nem tudom egyben eladni az osszeset. A 05%-10% osszeget "20%os discount"-tal egeszitik ki, vagyis pl 20000 ft vasarlas eseten 250000 ft-nyi reszvenyt kapok. Kulfoldrol szarmazo jovedelemnek szamit, mert Svajcbol szarmazik a reszveny. Equatex cegen keresztul tortenik a vasarlas, eladas, es "elismert tokepiaci tranzakcionak" minosulve a nyereseg utan nincs SZOCHO fizetes kotelezettseg (van egyeb mas....). Minden honapban (kivetel az elso) fogjak a fizetesbol levont osszeget, majd az osztalekkal egyutt ujabb reszvenyeket vesznek belole.

Jovedelem ado fizetesi kotelezettseg van de csak a kiegeszites osszegere ( ami a 20% discount utan fizetendo). SZOCHO csak akkor fizetendo ha az eves ber nem eri el a minimalber 24-szeresét ( 3 864 000 Ft). Negyedevente kell SZJA-t szamolni es befizetni a kovetkezo ho 12-ig.
Az Osztalekra 35 % szazalekos forrasado fizetesi kotelezettseg vonatkozik a svajci torvenyek szerint. Ezt gondolom az Equatex levonja es Magyarorszagon mar nem kell adozni az osztalek utan. Viszont azt az informaciot kaptam, hogy az Osztalekra SZOCHO kotelezettseg vonatkozhat.

A 3. ev leteltevel, a 3 eves reszvenyeket eladom, Equatex levon valamennyi tranzakcios koltseget, majd a nyeresegbol szarmazo jovedelem utan ismet adozom Magyarorszagnak( SZOCHO nem kell mert "elismert tokepiaci tranzakcio)

Valamint ha van arfolyamnyereseg akkor azutan is fizetek adot.

A kalkulacios segitseget abban szeretnem kerni, hogy konkretan mennyi adot is vonnak le osszesen ,ha 3 even keresztul a reszveny atalagosan novekszik X frankot(az en peldamban 1 frankot) es a frank arfolyama nem ingadozik egyaltalan (ezt most csak szamomra egyszerubb felfogas erdekeben ) 3 ev alatt, akkor mennyit is lehet kapni a 3. ev vegen az eloszor eladhato reszvenyekert?

A kovetkezo szamokat hasznalnam peldanak.

Havi brutto ber : 400 000 Ft
Havi netto ber : 266 000 Ft
Befektetett osszeg 05%-10%, pl. 5% : 20 000 Ft
A ceg altali kiegeszites" 20%os discount" : 5000 Ft
A Discount utan jaro ado merteke negyedevente : 1958 Ft
Egy reszveny ara (hasrautes) : 300 CHF (atvaltva: 99 525 Ft(331,75 arfolyamon))
A vasarolt mennyiseg akkor 25 000 Ft-ert(Discount-tal egyutt): 0,2511 reszveny( bar ez itt most nem is szamit)
Tegyuk fel , hogy a reszveny ara havonta novekszik 1 frankot es az arfolyam nem mozdul ( csak egy "tiszta" pelda kedveert)

Es itt fogyott el a tudasom, mert keptelen vagyok osszeegyeztetni az adozasokat. pl. Az 1 frank novekedes-t nyeresegnek hivjam? vagy osztaleknak? Az 1 frank utan akkor fizetni kell 35% forras adot? vagyis csak 0.65 %-al novekszik szamomra a reszveny erteke? Vagy az 1 Frankot egy az egyben hozzaadjak a peldaban emlitett 300CHF reszvenyarhoz es azzal szamolnak tovabb? Vagyis 301 CHF-t fog erni utana minden reszvenyem es csak az 1 frank utan kell kell 35% adot fizetnem?

Bocsassatok meg nekem de egyszeruen nem latom at, hogy miutan kell mennyi adot fizetni.

Amennyiben barki kepes lenne nekem folytatni a fenti osszegekkel a peldat es megmutatni, hogy 3 ev mulva egy 300 CHF frankos reszveny, minden honapban 1 frankos novekedes utan, arfolyamingadozas nelkul, akkor mennyit is fog erni, annak nagyon halas lennek! Valamint igazan halas lennek ha ennel a peldanal maradva megtudnam,hogy mennyi adot is kell fizetnem majd egesz evben ?

Szeretnem meggondolni, hogy minden honapban befizessek e 05-10 % kozott a cegembe reszveny cimszoval es nem szall el az adozas vegett a nyereseg. Mert sajnos csak 3 ev utan tudom eladni a reszvenyt, es akkor is csak azt ahol lejart a 3 ev........

A valaszokat tisztelettel elore is koszonom! Orommel fogadok tanacsokat is, hogy ha nem itt kell kerdeznem akkor hol tehetnem meg Javitsatok ki barmiben amiben tevedek, orommel tanulok!